Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a hivatalos RENDŐRSÉGI jelentés!Varga Judit: „Engedj el!” vs. Magyar Péter: El akarják rabolni a gyerekeimet! – a Mandiner közölte a teljes rendőri jelentést a családi drámáról
Mindenegyben Blog - 2024. április 30. (kedd), 12:24

Itt a hivatalos RENDŐRSÉGI jelentés!Varga Judit: „Engedj el!” vs. Magyar Péter: El akarják rabolni a gyerekeimet! – a Mandiner közölte a teljes rendőri jelentést a családi drámáról (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 30

A Mandiner megkapta azt a jegyzőkönyvet, amelyet korábban a HVG már részleteiben is bemutatott. Magyar Péter már reagált is a fejleményekre.

Korábban többször írtunk arról, hogy Magyar Péter közzétett egy felvételt, amelyen feleségével, Varga Judittal beszélgetnek a Völner-Schadl ügyről. Ezen Varga Judit súlyos vádakat fogalmazott meg volt férje, Magyar Péter ellen. Magyar Péter válaszában azt állította, hogy volt felesége által közzétett információk előre megírt hazugságok. Erre reagálva Varga Judit újabb bejegyzésben számolt be három esetről, amikor szerinte Magyar Péter a felvétellel próbálta őt meggyőzni. Varga Judit a Frizbi TV műsorában is nyilatkozott házasságukról, amiről részletesen korábban írtunk.

A Mandiner most hozzájutott a teljes rendőrségi jelentéshez, amely Magyar Péter és Varga Judit közötti családi drámáról szól. A lap szerint a HVG által közölt részletek összevetése az eredeti jelentéssel arra utal, hogy a HVG próbálta enyhíteni a hivatalos dokumentumban foglaltakat.

Hirdetés

A Mandiner szerint a jegyzőkönyvet rögzítő rendőr hangsúlyosan kiemelte, hogy a lakásból folyamatos kiabálást, koppanást, csattanásokat lehetett hallani, ráadásul fokozódó mértékben. A rendőr hivatalosan rögzítette azt is, hogy Varga Judit kiáltását is lehetett hallani: „Engedj el!”.

A teljes jegyzőkönyv azzal vádolja Magyar Pétert, hogy trágár kifejezésekkel illette gyermekei édesanyját, a rendőri felszólításoknak nem engedelmeskedett, a hatóság munkáját akadályozta, Varga Juditot pedig személyi szabadságában próbálta korlátozni, és „végig agresszívan, fenyegető és megfélemlítő módon viselkedett”, illetve megfenyegette az intézkedő rendőrt is, aki igyekezett Varga Judit testi épségét és szabad mozgását biztosítani. Magyar Péter azt állította az intézkedés során, hogy a rendőrök „el akarják rabolni” a gyerekeit. Magyar – a rendőri jelentés szerint kormánybuktatásról, az RTL stábjának kihívásáról és Facebook-élőzésről beszélt, utóbbiban pedig – a jelentésben idézett szavai szerint – tönkreteszi Varga politikai karrierjét. „Az egész kormányt megbuktatom, ez lesz az évszázad válása, az ország botránya!” – idézi a jegyzőkönyv Magyart, aki „Takarodj!” kifejezéssel próbálta elküldeni az intézkedő rendőrt.

Varga Judit a jegyzőkönyv szerint kérlelte, hogy engedje el, szabad mozgásában ne korlátozza, miközben mindvégig igyekezett nyugtatni, jobb belátásra bírni. Amikor Varga Judit távozni próbált, ahogy a jegyzőkönyv rögzíti, Magyar Péter „folytatta trágár, gyalázkodó, fenyegető stílusban a kiabálást”, és akadályozni próbálta felesége távozását.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés