x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
Dízel és benzin mellett, vagy inkább helyett, farakás alapú töltők is megjelennek a MOL kutakon. Fatüzelésű Tesla készül a magyar piacra
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 17. (szerda), 09:16

Dízel és benzin mellett, vagy inkább helyett, farakás alapú töltők is megjelennek a MOL kutakon. Fatüzelésű Tesla készül a magyar piacra (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 17

Elon Musk egy los angeles-i rendezvényen mutatta be a Tesla új autóját a Model W-t, ami fával, brikettel vagy akár a magyar ellenzékkel is működik.

Az elektromos autózás úttörője, a Tesla, újabb utat tör magának és belép a fatüzelésű autók piacára. A Model W-t (W, mint Wood) azokra a piacokra szánják, ahol nem annyira a környezettudatosság és a CO2 kibocsátás az elsődleges szempont, hanem a rezsicsökkentés.

A Model W-t fával, brikettel, vagy bármilyen égő dologgal lehet működtetni, így az ellenzéki pártokkal is begyújtható. Az autó töltése első körben Tüzépeken és fatelepeken lesz megoldható, de természetesen házilag is tölthető, amihez egy bluetooth-os fejszét is mellékelnek az autóhoz.

Egy töltéssel 20-30 km-t is meg lehet majd tenni. Ez elsőre kevésnek tűnhet, de mivel 20-30 percnyi távolságra mindig van egy erdő Magyarországon, amit lehet tarvágni, így nem hiszem, hogy ez gondot okozna.

– mondta el Elon Musk az előadásán, majd demonstrálva az autó működését Twitter részvényeket dobott az autó kályhájába és rágyújtott egy spanglira a kéményéről.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés