Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
Dízel és benzin mellett, vagy inkább helyett, farakás alapú töltők is megjelennek a MOL kutakon. Fatüzelésű Tesla készül a magyar piacra
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 17. (szerda), 09:16

Dízel és benzin mellett, vagy inkább helyett, farakás alapú töltők is megjelennek a MOL kutakon. Fatüzelésű Tesla készül a magyar piacra (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 17

A Model W egyébként egy többcélú eszköz:

nem csak közlekedni lehet vele, de a házba beállva sparheltként is használható és a műszerfalként szolgáló tabletjén remek rántottát lehet sütni.

Hirdetés
[ ]

Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója előrehaladott tárgyalásokat folytat Muskkal, így a dízel és benzin mellett, vagy hát egyre inkább helyett, a farakások is megjelenek a MOL kútjain.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen hatása lesz az éghajlatra a fatüzelésű autók tömeges megjelenésnek, mindenesetre az “Ölj meg egy fát!” mozgalom támogatja a kezdeményezést.

Figyelem ez a cikk  a hircsarda nyomán készült .Fontos tudni ez nem egy sajtótermék. Ez egy  hírparódia! Ez a cikk egy feltüntetett hírnek látszó írás kizárólag a szerkesztőségnek látszó személyek álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés