Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Döbbenetes hírrel indul a délután>> NOVEMBER 1-ig nagyon súlyos korlátozásokat vezetnek be ezen a helyen! ÚJRA teljes távoktatás jön és még ennél is súlyosabb korlátok >>>>
Mindenegyben Blog - 2020. október 14. (szerda), 13:10

Döbbenetes hírrel indul a délután>> NOVEMBER 1-ig nagyon súlyos korlátozásokat vezetnek be ezen a helyen! ÚJRA teljes távoktatás jön és még ennél is súlyosabb korlátok >>>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 14

Magyarszágon :

Hirdetés
[ ]

Százezer lakosra 128 pozitív eset jut Magyarországon, ami azt jelenti, hogy még mindig sokkal kedvezőbb a járványhelyzet hazánkban, mint Nyugat-Európa országaiban.Az országos tiszti főorvos felhívta a figyelmet arra is, hogy akik krónikus betegségben szenvednek, azok gyakrabban keressék fel a háziorvosukat.

Ismét felhívta a figyelmet a helyes maszkhasználatra, és arra, hogy továbbra is be kell tartani a higiénés szabályokat a vírus terjedésének megakadályozása érdekében. Hangsúlyozta: fontos a helyes, teljes arcot eltakaró maszkhasználat, nem elegendő csak a szájat eltakarni.

Müller Cecília a tesztelés kapcsán kifejtette: 834 197 vizsgálatot végeztek el eddig.

Kiss Róbert rendőr alezredes elmondta, hogy az iskolákban és óvodákban kötelező a testhőmérséklet-mérés annak érdekében, hogy kiszűrjék a lázas gyermekeket és pedagógusokat, az intézkedéssel is védik az óvodák és iskolák zavartalan működését. Az operatív törzs eddig 24 óvodában és 17 iskolában rendelt el rendkívüli szünetet, 99 osztálynál és három teljes iskola esetében pedig digitális munkarendet a koronavírus-megbetegedések miatt – tájékoztatott.

Kapcsolódó cikkünk
Nagy bajban van Jolly? Most jött a döbbenetes hírt Jollyról

Jolly lenne az új gyorshajtó celeb?Jolly lenne az új gyorshajtó celeb? A mulatós sztár és szerelme, Szuperák Barbara...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés