Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DÖNTÖTT AZ OPERATÍV TÖRZS : HOLNAPTÓL EZEK a nagyon súlyos SZIGORÍTÁSOK, TILALMAK LÉPNEK ÉLETBE >>>>>
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 31. (hétfő), 11:08

DÖNTÖTT AZ OPERATÍV TÖRZS : HOLNAPTÓL EZEK a nagyon súlyos SZIGORÍTÁSOK, TILALMAK LÉPNEK ÉLETBE >>>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 31

DÖNTÖTT AZ OPERATÍV TÖRZS : KEDDTŐL EZEK a nagyon súlyos SZIGORÍTÁSOK, TILALMAK LÉPNEK ÉLETBE >>>>>

Hirdetés
[ ]

A behurcolás veszélye fennáll – rögzítette Gulyás Gergely. Olyan intézkedésekre van szükség, amivel meg lehet védeni a munkahelyeket és garantálni tudják a munkahelyeket és a biztos iskolakezdést. Biztonságban kell tudni az iskolakezdésre készülő gyerekeket, a veszélyeztetett korosztályt és a munkahelyeket is.

158 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 5669 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 614 fő, 3759-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1296 fő. Az aktív fertőzöttek 40%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 90 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 7-en vannak lélegeztetőgépen.

“Az Operatív Törzs ezek fényében arra tett javaslatot, hogy a határvédelmi szabályokat a márciusi szintre súlyosítják: szeptember 1-től külföldi állampolgár nem léphet be az országba. A magyar állampolgárok két negatív teszt bemutatásáig, vagy legfeljebb 14 napra hatósági karanténba kerülnek szeptember 1-től, ha külföldről térnek haza”Íme az új szabályok

A külföldről hazatérő magyar állampolgároknak 14 nap karanténba kell vonulniuk, vagy 48 órán belül két negatív koronavírus-tesztet kell felmutatniuk. Továbbá külföldi állampolgár csak indokolt esetben léphet be az országba. Azt is megtudtuk, hogy egyelőre vásárlási korlátozástól nem kell tartanunk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés