Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PÁR PERCE tették közzé : ÍGY KÉSZÜLJ a 2. hullámra! MÜLLER CECÍLIA létfontosságú információkat közölt >>>>
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 31. (hétfő), 11:01

PÁR PERCE tették közzé : ÍGY KÉSZÜLJ a 2. hullámra! MÜLLER CECÍLIA létfontosságú információkat közölt >>>>

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 31

PÁR PERCE tették közzé : ÍGY KÉSZÜLJ a 2. hullámra! MÜLLER CECÍLIA létfontosságú információkat közölt >>>>

Egy hete folyamatosan emelkedik a koronavírus-fertőzöttek száma, de az elhunytak száma szinte változatlan, csak egy-egy esetet regisztrálnak – közölte az országos tisztifőorvos vasárnap az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Hirdetés
[ ]

Müller Cecília az alacsony halálozási arányt azzal magyarázta, hogy most leginkább a fiatalok körében terjed a vírus, ezért a betegség lefolyása jellemzően enyhe.A megbetegedések száma az egész világon emelkedik, a járvány második hullámának idejét éljük – jelentette ki.Mint mondta: Magyarországon a legfrissebb adatok szerint 292 új fertőzöttet regisztráltak. Az esetszámok főként a külföldről való behurcolás és a közösségi terjedés miatt emelkednek, ezért szeptember elseje után meg kell akadályozni a behurcolást, és fontos, hogy csak egészséges ember menjen közösségbe – emelte ki.Hangsúlyozta azt is, hogy megnőtt az egyéni felelősség a járvány elleni védekezésben. Továbbra is be kell tartani az alapvető higiénés szabályokat, mert azok fontosak a vírus terjedésének megakadályozásához. A maszkviselés az üzletekben és a közösségi közlekedésben kötelező, de mindenhol javasolt, ahol nem tartható a másfél méteres távolság – mondta Müller Cecília.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés