Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DÖNTÖTTEK! Még szigorúbb korlátozásokat vezetnének be >>>> ÍME A LISTA >>>
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 16. (szerda), 08:25

DÖNTÖTTEK! Még szigorúbb korlátozásokat vezetnének be >>>> ÍME A LISTA >>>

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 16
Hirdetés
[ ]

A magyar nyugdíjasok 62,6 százaléka megbízhatónak tartja a PCR-tesztek eredményeit a koronavírus kimutatásában, 10-ből 9 nyugdíjas pedig fontosnak tartaná a rendszeres tesztek bevezetését bizonyos munkakörökben. Sőt, a válaszadók több mint háromnegyede kötelezően be is vezetné azt, derült ki a Pénzcentrum online felméréséből. Azt is megvizsgáltuk, mit tartanak fontosabbnak: a boltosok, egészségügyi dolgozók, szociális munkások, stb. tesztelését vagy például a fodrászokét.-írta meg a Pénzcentrum.

Arra a kérdésre, hogy mely munkakörök – vagy társadalmi csoportok – rendszeres tesztelése lehetne még fontos a nyugdíjasok kiemelték saját rétegüket: a nyugdíjasokat. Sokan említették még a felsőoktatást, és általában a diákokat is, a biztonsági őröket, papokat, és a hulladékszállításban dolgozókat.

Mivel védekezzünk a második hullám alatt?Válaszadóink közül a nyugdíjasok kifejezetten fontosnak tartották a rendszerest tesztelést, mint a védekezés eszközét a második hullámban. Ezen túlmenően sokan említették a védőoltást – rengetegen tartják ezt az egyetlen lehetséges fegyvernek a vírussal szemben. Azonban sokan szigorítanának is az intézkedéseken:

A maszk viselésének szigorítása, ellenőrzése, a szabályok be nem tartása esetén az illető súlyos pénzbírságolása! A kijárási és vásárlási idők korlátozása, a sportrendezvények zárt kapuk mögötti tartása, a szórakozóhelyek ideiglenes bezárása, az oktatás internetes létrehozása, az iskolák időszakos bezárása, a vírusfertőzésekkel kapcsolatos intézkedések szigorúan egészségügy szakemberek kompetenciája, a politika kivonulása az egészségügyből (…)- -írta meg a Pénzcentrum.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés