Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megérkezett a járványügyi intézet közleménye – eddig lesz még koronavírus járvány – erre kell berendezkednünk !ÚJRA JÖN A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS ÉS VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV? Gulyás Gergely a következőt jelentette be :
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 16. (szerda), 08:02

Megérkezett a járványügyi intézet közleménye – eddig lesz még koronavírus járvány – erre kell berendezkednünk !ÚJRA JÖN A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS ÉS VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV? Gulyás Gergely a következőt jelentette be : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 16

18 hónapig is eltarthat és mindent megváltoztathat a koronavírus-járványAmíg nincs védőoltás, marad a rendszeres karantén – írja a Massachusetts Institute of Technology (MIT) folyóiratának főszerkesztője.-írja a szeretlekmagyarorszag. hu

Ha egyszer véget ér, akkor is másképpen fogunk majd dolgozni, másképp járunk bevásárolni, sportolni, mások lesznek a társasági érintkezés szabályai.Mindenekelőtt azonban fel kell adnunk azt az illúziót, hogy a koronavírus fenyegetése hamar meg fog szűnni. Mindaddig, amíg nem sikerül kifejleszteni ellene a védőoltást, illetve nem kapják meg annyian a Covid-19-et, hogy ez a többieket megvédje, számíthatunk arra, hogy időről időre karanténba kell vonulnunk. Ez akár 18 hónapig is eltarthat- írja Lichfield.

Robert Koch járványügyi intézet közleménye:

A németországi Robert Koch járványügyi intézet közleménye alapján az eddigi adatok szerint a koronavírus a világ lakosságának 60-70%-át is megfertőzheti, valamint várhatóan 2 év alatt cseng le. 2021-re várható védőoltás.

Hirdetés
[ ]

A Nemzeti Népegészségügyi Központ a mai napon kiadta az újabb eljárásrendet, mely szerint az enyhe tüneteket mutató koronavírusos betegeket otthon kell elkülöníteni. Amennyiben ez nem megoldható (például idős nagyszülőkkel lakik a gyanús beteg), akkor mentővel fertőző osztályra kell szállítani.-írja a miapanasz.

A csoportos megbetegedések szakaszában közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek.

A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat. Ahogy az eddigi elhunytak adataiból is látszik, a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb, ezért nyomatékosan kérik az időseket, hogy maradjanak otthon, és a bevásárláshoz kérjék hozzátartozóik vagy az önkormányzat segítségét – olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon.-írja hirado.hu

KESERŰ FORDULATOT vett a járvány! ÚJRA JÖN A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS ÉS VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV? Gulyás Gergely a következőt jelentette be :

Arról, hogy napirenden van-e a 65 év felettiek számára a vásárlási sáv ismételt bevezetése azt mondta: egyelőre nincs, a most elfogadott szabályok egy hónapig mindenképpen hatályban lesznek. A nemzeti konzultáció adatait szeptember közepéig értékelik, és ez lehetőséget ad az új döntések meghozatalára – jelezte a tárcavezető.

További kérdésre megerősítette: a kormány augusztus 1-től nem vállalja át a koronavírus-teszt költségeit, továbbra is ez a szabályozás marad életben. Ha valaki szabad akaratából utazik külföldre, akkor a teszt költségeit nem az adófizetők állják.

Ha valaki kontaktkutatás miatt került karanténba, és két nap után van két negatív tesztje, akkor “szabadulhat” a karanténból. Ebben az esetben továbbra is megtérítik a költségeket – jelezte.

Hirdetés

Elhagyni az országot lehet, de a hazatérés után nagyon szigorú szabályok érvényesek – rögzítette. A színkódokat illetően jelezte: két színkód van, Magyarország zöld, minden más vörös.

Azért dolgoznak, hogy az iskolákat ne kelljen bezárni, arról is határozott a kabinet, hogy hatósági döntéssel lesz lehetőség, – külön-külön iskolánként mérlegelve – a bezárásra. Rámutatott: nem várt módon jól vizsgázott a digitális oktatási rendszer, de mindenkinek az az érdeke, hogy rendes menetrend szerint működhessenek az iskolák.

Az őszre halasztott osztálykirándulásokról azt mondta: belföldön erre van lehetőség, minden esetben külön mérlegelés alapján.

A belföldi turizmust továbbra is bátorítják, és azért hoznak ilyen szigorú intézkedéseket, ami néhány kivétellel teljes határzárt jelent, hogy az élet normális keretek között tudjon folyni az ország határain belül – mutatott rá.-írja a kormany.hu

Szeptember 1-jétől ismét szigorodtak a beutazás feltételei. Erre azért van szükség, mert egész Európában érzékelhető a járvány második hulláma. A magyar emberek egészségére és munkahelyére  az egyik legfőbb veszélyt most a vírus behurcolása jelenti.  A külföldről hazatérő magyar állampolgárok fő szabály szerint 14 napos hatósági házi karanténra számíthatnak, az alól csak 2 db beutazást követően Magyarországon készült negatív PCR-teszt esetén kaphatnak felmentést. Íme a részletek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!Hatalmas pofont kapott .Ilyenre még nem volt példa.

Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!Hatalmas pofont kapott...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés