Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír érkezett !Kiugrott a hetedik emeletről egy 89 éves, idős házaspár - nem akartak a gyermekük terhére lenni
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 25. (vasárnap), 15:47

Drámai hír érkezett !Kiugrott a hetedik emeletről egy 89 éves, idős házaspár - nem akartak a gyermekük terhére lenni

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 25

Egy idős házaspár mindkét tagja kiugrott bukaresti tömbházuk egyik hetedik emeleti ablakából pénteken, a pár mindkét tagja 89 éves volt.

Rettenetes tragédiához riasztották a bukaresti rendőrséget pénteken délben: egy idős házaspár kiugrott a tömbházuk hetedik emeletéről, a szemétledobó ablakából.

Az őket közelről ismerők szerint mindketten súlyos betegségben szenvedtek és nehezen tudtak megbirkózni romló egészségi állapotukkal. A helyszínre érkező mentők már csak haláluk beálltának időpontját tudták megállapítani – írja a Főtér.

A helyszínelés során a férfi zsebében találtak egy búcsúlevelet, melyben az állt, hogy az idős szülők nem akartak többé a gyerekük terhére lenni, ezért döntöttek a közös öngyilkosság mellett. A pár fiáról annyit lehet tudni biztosan, hogy Brüsszelben dolgozik.

A lap információi szerint az áldozatok közül a 89 éves férfi államtitkárként dolgozott Nicolae Văcăroiu kormányában 1992 és 1996 között, az akkori környezetvédelmi minisztériumban.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, Magyarországon hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés