x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír érkezett : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Zalatnay Saroltáról! Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 13. (hétfő), 08:44

Drámai hír érkezett : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Zalatnay Saroltáról! Szörnyű hír érkezett!

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 13

Nagyon beteg Zalatnay Cini!

Zalatnay Cinit a pandémia is nagyon megviselte, anyagi gondjai támadtak és még ennek tetejébe pánikrohamok is gyötrik - adta hírül a Life.hu. A lap infomációi szerinte az énekesnő korábban is küzdött pánikbetegséggel. Minden bizonnyal ez az elnyúló, kilátástalan helyzet hozta elő ismét ezt a könyörtelen betegséget.

Hirdetés
[ ]

„Próbálok még mindig kitartani, de megmondom őszintén, nagyon sokszor előjön bennem az a rossz érzés, amit valamikor régen, huszonéves koromban még nem ismertek el, csak azt mondták: 'Hisztizel fiam..." – mondta Cini a közösségi-oldalán.

Az énekesnő arról is beszélt az élő videóban, hogy rájött nála miért alakulhatott ki a pánikbetegség. Egy múltbéli rossz élményre vezethető vissza.

„Éppen pár napja voltam egy beszélgetésen, ahol ez volt a téma és megtudtam, hogy ez a betegség visszavezethető a múltba. Én sosem felejtem el, hogy annak idején, amikor a mandulámat műtötték, majd volt mindkét oldalon a fülműtétem, még nem voltak olyan modern altatási lehetőségek, mint manapság. Vagyis éterrel altattak. Az én generációm az tudja, hogy amikor ránk rakták a maszkot, akkor zuhanást, fülzúgást éreztünk, és az ébredés is nagyon rossz volt. Lehetséges, hogy ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem".

Szívből kívánjuk, hogy minél előbb kigyógyuljon ebből az énekesnő.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés