Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír: Koronavírus miatt került kórházba, meghalt Igaly Diána olimpiai bajnok
Mindenegyben Blog - 2021. április 09. (péntek), 23:09

Drámai hír: Koronavírus miatt került kórházba, meghalt Igaly Diána olimpiai bajnok (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 09
Hirdetés
[ ]

2001-ben a kairói vb-n skeet egyéniben hetedik, csapatban hatodik volt. Az Európa-bajnokságon egyéniben 12., csapatban 6. lett. Az OB-n skeet és dupla trap bajnok lett. Egy év múlva Eb ezüstérmes lett skeet csapatban, nyolcadik egyéniben. A világbajnokságon egyéniben első, csapatban harmadik volt. A magyar bajnokságban skeetben szerzett elsőséget. Októberben második volt a vk döntőjében. Az év magyar sportolónője szavazáson negyedik volt. 2003-ban 14. volt skeet egyéniben, harmadik csapatban. A vb-n egyéniben bronzérmes, csapatban nyolcadik volt. A következő évben csapatban negyedik, egyéniben 16. volt a vb-n. Az olimpián megnyerte a skeet alapversenyét, majd a döntőben hibátlanul teljesítve szerezte meg az aranyérmet, a magyar sportlövészek közül 24 év után első nőként. Az év magyar sportolónője szavazáson harmadik volt.

2005-ben 12. volt az Eb-n.A 2006-ban gondjai voltak az edzéslehetőségekkel (Ezután több éven át nem volt megfelelően rendezve ez a gond) és sérülés is hátráltatta a felkészülését. A zágrábi vb-n 23. volt. Az Európa-bajnokságon 12., csapatban hatodik volt. A következő évben a lonatói vk versenyen megszerezte az olimpiai induláshoz szükséges kvótát. A granadai Eb-n 14. volt, csapatban hatodik. A vb-n egyéniben 19. helyen zárt. 2008-ban az olimpiára készülő magyar sportolók nevében Igaly tett olimpiai fogadalmat. Az Európa-bajnokságon ötödik volt. A pekingi olimpián nem jutott a döntőbe és 13. helyezést ért el.

A 2009-es és a 2010-es évet kihagyta, nem indult el világversenyen és az ob-n sem. 2011 februárjában jelentette be visszatérését. Áprilisban 26. volt a pekingi kvótaszerző versenyen. Az ob-n nem indult, mivel azzal egyidőben világkupa versenyen szerepelt.Utolsó lehetősége az olimpiai indulás kivívására a belgrádi koronglövő-világbajnokság volt, de 24. helye nem volt elegendő ehhez.

Hirdetés

2012 áprilisában a MOB sportolói bizottságának tagja lett. 2013 novemberétől a magyar koronglövők szakágvezetője lett.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés