Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DURVA ÉS KŐKEMÉNY! Maddie vérét megtalálták, nem is akárhol!!! 16 évig hazudtak a nyomozóknak és az FBI-nak is az eltűnt Maddie szülei? VÉGRE Fontos nyomra bukkantak a rendőrök 16 év után!
Mindenegyben Blog - 2023. október 14. (szombat), 08:59

DURVA ÉS KŐKEMÉNY! Maddie vérét megtalálták, nem is akárhol!!! 16 évig hazudtak a nyomozóknak és az FBI-nak is az eltűnt Maddie szülei? VÉGRE Fontos nyomra bukkantak a rendőrök 16 év után! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 14

KŐKEMÉNY! Maddie vérét megtalálták, nem is akárhol!!! 16 évig hazudtak a nyomozóknak és az FBI-nak is az eltűnt Maddie szülei? VÉGRE Fontos nyomra bukkantak a rendőrök 16 év után!

Máig nem oldódott meg a Portugáliában 2007-ben eltűnt kislány, Maddie McCann ügye. A gyereknek egy családi nyaralás során veszett nyoma, amíg ő aludt, szülei pedig a közelben vacsoráztak. Azóta eltelt 16 év, valamint lezajlott 2000 különféle rendőrségi vizsgálat, de a kislánynak nincs nyoma.

A sajtóban most arról írnak, hogy az üggyel kapcsolatban senki nem mer olyan nyomozást elindítani, mint azt egykor Goncalo Amaral egykori rendőr tette, aki szerint a kislány szülei csak fedősztorinak használják Madeleine eltűnését – írja az rpp.pe.

Hirdetés
[ ]

A rendőr elmélete szerint ugyanis a szülők csak el akarják fedni az igazságot lányuk keresésével, de szerinte Maddie már meghalt, és lehet, hogy csupán baleset érte, de aztán a szülők tüntették el a holttestét – feltételezi. Erre utalhat egyébként az is, hogy korábban a szülők autójában vérnyomokat találtak, de perdöntő bizonyíték hiányában az ügynek ezt a vonalát lezárták, és már nem gyanúsítják őket. Az is hozzájárult ehhez, hogy a szülők és ismerősök vallomása nem volt ellentmondásos – a vérnyomokról senki sem tud semmit.

Az ügyészek úgy tudják, hogy azt vizsgálják, hogy Madeleine McCannt megölték-e, miután elrabolták és eladták egy gyermekkereskedő bandának.

Hirdetés

Hans Christian Walters német ügyész, aki portugál és brit nyomozókkal együtt vezeti a nyomozást, korábban felfedte, hogy Christian Brueckner volt a fő gyanúsított az akkor három fős Madeleine eltűnésével kapcsolatban.

Wolters mostanra elismerte azt az elméletet, hogy Madeleine-t elrabolhatták és eladhatták egy gyerekcsempész bandának, mielőtt megölték.

Azt mondta a portugál TV nyomozójának, Sandra Felgueirasnak, nem tudja kommentálni azt a találgatást, hogy a nőt "eladták". De amikor megtudták, hogy Madeleine-t eladták-e a gyanúsítottnak, azt válaszolta: "Lehet, ez lehetséges."

Madeleine 2007-ben tűnt el a lakásból, ahol két fiatalabb testvérével aludt a portugáliai Praia da Luzban, miközben szülei egy közeli tapas bárba látogattak el.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés