Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter nekiesett Orbánnak :A gyerek nem ülhet 18 fokban a suliban
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 09. (péntek), 17:28

Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter nekiesett Orbánnak :A gyerek nem ülhet 18 fokban a suliban

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 09

Jakab Péter: A gyerek nem ülhet 18 fokban a suliban

A politikus a Facebook-oldalán írta meg a véleményét a mai kormányinfóról.

Hirdetés
[ ]

Jakab Péter úgy gondolja, hogy nem kell gondolkodni azon, hogy elég-e a 18 fok az iskolákban.

„Ma a kormányinfón bejelentették, hogy a kormány gondolkodik. Méghozzá azon, hogy elég-e az iskolában a korábban bejelentett 20 fok helyett 18. Meg azon is gondolkodnak, hogy az őszi szünet inkább most télen legyen. Fűts te többet, ne az állam” – olvasható a bejegyzésben.

Szerinte a gyermekek nem ülhetnek 18 fokban az iskolákban reggel nyolctól délután 4-ig, mert ahogyan fogalmazott: így se tanítani, se tanulni nem lehet.

Emellett arra is kitért, hogy a hosszabb téliszünet azért rossz ötlet, mert így a kormány csak a családokra terhelné a rezsiköltségeket, amit a családok már nem tudnak kifizetni.

„Az a kormány, amelyiknek ezen még gondolkodnia kell, vagy nem ismeri a magyar valóságot, vagy nem érdekli. Csak a vodafone, amit most vesznek meg a haveroknak 715 milliárdért. Azon valahogy nem gondolkodtak sokat” – írta még a politikus. 

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés