x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Durván elszabadult a pokol a parlamenteben ! 1 PERCE ÉRKEZETT! Jakab Péter durván nekiesett Orbán Viktornak!„aljas és pofátlan vagy” és „hazudtál”
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 05. (péntek), 15:36

Durván elszabadult a pokol a parlamenteben ! 1 PERCE ÉRKEZETT! Jakab Péter durván nekiesett Orbán Viktornak!„aljas és pofátlan vagy” és „hazudtál”

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 05

Elszabadult a pokol a parlamenteben ! 1 PERCE ÉRKEZETT! Jakab Péter durván nekiesett Orbán Viktornak!„aljas és pofátlan vagy” és „hazudtál”

Úgy tűnik, Jakab Péter összetegeződött Orbán Viktorral, mert azt írta neki, hogy „aljas és pofátlan vagy” és „hazudtál”

A Jobbik korábbi elnöke azt nehezményezte Facebook-oldalán, hogy szerinte a miniszterelnök – ígérete ellenére – nem védte meg a rezsicsökkentést.

„Aljas és pofátlan vagy Orbán! Hazudtál!” – fogalmaz bejegyzésében Jakab Péter, felidézve a miniszterelnök egyik korábbi rádióinterjújában elhangzott szavait, amikor is azt tanácsolta: aki az átlag rezsifogyasztás fölé csúszik, annak gondoskodnia kell arról, hogy vagy csökkentse az átlagfogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy a piaci árát ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti energiarésznek.

A kormány ugyanis júliusban bejelentette: megváltoznak a rezsicsökkentés szabályai. Ennek értelmében 2022. augusztus 1-jétől az átlagfogyasztás feletti gázt és áramot a kormány döntése értelmében már a fogyasztóknak kell fizetni Magyarországon.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés