Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy bácsi rosszul lett, és összeesett, csak egy fekete BMW állt meg, aki EZT tette vele
Mindenegyben Blog - 2021. október 12. (kedd), 21:19

Egy bácsi rosszul lett, és összeesett, csak egy fekete BMW állt meg, aki EZT tette vele (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 12

Ez az ember azonban komoly bajban volt. A földön feküdt magatehetetlenül. Télen. És a pár kamionon kívül - akik lelassítottak, mert bőrnadrágban álldogáltam az Egér út sarkán, de tovább is hajtottak nyomban, miután kiszúrták, hogy nem vagyok prosti - senkit sem érdekelt egy emberi élet. Hajléktalan volt. Ki tudja hogyan és miért lett az, milyen történet van mögötte. Nem sikersztori, az biztos. Lehet, hogy alkoholista, hogy nem szeretett dolgozni, de lehet, hogy elvesztette a munkáját, a lakását is valamikor. Ki tudja. Talán volt családja és elhagyta, talán őt hagyták el, talán gyenge volt, vagy csak feladta. Nem a mi dolgunk.

Hirdetés
[ ]

Ami a mi dolgunk, hogy elgondolkozunk, veszni hagyhatunk-e egy életet anélkül, hogy legalább megpróbálnánk segíteni.Az én válaszom egyértelmű. Én az elgázolt macska teteme mellett is félreállok és böködöm szegényt, hátha mégis időben érkeztem...Ps: A bácsi életben volt és marad. Megvártuk.

Mikor beszálltunk az autóba, Petra csak nézett maga elé. Próbáltam megnyugtatni, hogy a szerencsétlenül járt idős férfi jobban lesz hamarosan, de ő csak ennyit mondott:"Anya! Nem állt meg senki..."

2019 Magyarország. Európa. A Föld nevű bolygó...via

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés