Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy hete nem tágít Attila sírhelye mellől a kutyája..Őrzi szeretett gazdája sírját, ez a tünemény..
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 15. (hétfő), 14:57

Egy hete nem tágít Attila sírhelye mellől a kutyája..Őrzi szeretett gazdája sírját, ez a tünemény..

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 15

Nem mozdul gazdája sírja mellől egy hűséges kutya a vámospércsi temetőben – számolt be a Tények. A temetés óta gyakorlatilag őrködik a sírhelynél, már többen etetik.

Hirdetés
[ ]

A megható történetet a rokonok sem értik, mert a halott férfinek, Attilának nagyon sok kutyája volt, ugyanis állattartással foglalkozott, de ezt az állatot korábban nem látták, ezért a nevét sem tudják. Pedig nagyon szerethette a gazdáját, mert lassan egy hete nem tágít a sír mellől, ezt a Tények stábja is tapasztalta, amikor másnap visszamentek a temetőbe.

“Imádta a kutyákat, élt-halt értük” – nyilatkozta az elhunyt férfi testvére. Attila olykor 12 ebet is tartott, és bármikor befogadott kóbor állatot is.

A hűséges kutyát először akkor látták, amikor a férfit az utolsó útjára kísérték. “A temetéskor jött ide, a temetés folyamán idecsatlakozott, és azóta itt van” – mesélte Attila testvére a sírnál gubbasztó négylábúról, aki azóta is őrzi a sírt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés