Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sokan a 9 éve elhunyt Cipő utódjaként tekintenek rá! A Csillag születik egykori nyertese csodálatosan énekli a Republic nagy slágerét
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 15. (hétfő), 22:30

Sokan a 9 éve elhunyt Cipő utódjaként tekintenek rá! A Csillag születik egykori nyertese csodálatosan énekli a Republic nagy slágerét

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 15

László Attilára sokan úgy emlékeznek, mint egy kiskamaszra, aki 9 évvel ezelőtt a Csillag Születik című műsor győztese volt. Mára azonban nemcsak, hogy igen sármos, felnőtt férfivá cseperedett, de keményen dolgozik, és zenei tehetsége napról napra folyamatosan bontakozik ki.

Hirdetés
[ ]

A legendák dalainak feldolgozása mindig nehéz feladat, mert mindenki emlékszik az eredeti változatra, és arra a csodálatos zenei élményre, amelyet az eredeti, legendás előadó nyújtott a közönségnek.

Az alábbi videóban egy bátor, ám kiválóan sikerült feldolgozást hallhatsz: László Attila szakavatottan adja elő az egykori Republic dalt. Biztos, hogy Cipőnek is tetszik odafent! Hallgasd meg velünk:

Te mit gondolsz? Neked tetszett a dal? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is meghallgathassák!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés