Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Élet és halál között lebeg Nikolett, a budapesti házomlásban súlyosan megsérült táncosnő
Mindenegyben Blog - 2022. június 29. (szerda), 15:04

Élet és halál között lebeg Nikolett, a budapesti házomlásban súlyosan megsérült táncosnő (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 29

Gépekre kötve, élet és halál között lebeg az a 26 éves táncművész, aki hétfőn a Jókai utcai házomlás következtében sérült meg súlyosan. Nikolett állapotáról, a sérüléseiről most újabb részletek derültek ki.

 

A gyönyörű balerina épp az Operettszínház felé tartott a párjával, Benjáminnal, amikor a Jókai utcai négyemeletes épület ráomlott. A pár alig háromszáz méterre volt a színháztól, amikor bekövetkezett a tragédia. Benjáin a Blikknek kedden részletezte a baleset körülményeit, és hogy minden percben a kedveséért imádkozik. 

-SÉTÁLTUNK, AMIKOR EGY NAGY ROBAJRA LETTÜNK FIGYELMESEK A KORDONOK MELLETT. ELŐSZÖR AZT HITTÜK, HOGY AZ ÉPÍTKEZÉSEN TÖRTÉNIK VALAMI, DE AMIKOR FELNÉZTÜNK, LÁTTUK, HOGY SZAKAD LE EGY EGÉSZ EMELET. ELKEZDTÜNK KÉZEN FOGVA SZALADNI, DE SAJNOS A PÁROM, NIKI A TÖRMELÉK ALÁ KERÜLT – EMLÉKEZETT VISSZA A DRÁMAI PILLANATOKRA LAPUNKNAK BENJÁMIN.

Hirdetés

– EZUTÁN PERCEKIG NEM LÁTTAM SEMMIT A HATALMAS PORFELHŐ MIATT. KIABÁLTAM NEKI, SZÓLÍTGATTAM, DE SAJNOS NEM ÉRKEZETT VÁLASZ. VÉGÜL MEGLÁTTAM, A TÖRMELÉK ALATT FEKÜDT ESZMÉLETLENÜL. A MENTŐK GYORSAN KIÉRKEZTEK, SZERENCSÉRE ÉLETBEN VAN, DE NEM TUDJUK, MI LESZ A LÁBAIVAL, A BÉNULÁS VESZÉLYE SAJNOS FENNÁLL. BESZÉLNI AZÓTA NEM TUDTUNK EGYMÁSSAL, HISZEN ÉPPEN EGY HATÓRÁS MŰTÉTEN ESIK ÁT – MAGYARÁZTA BESZÉLGETÉSÜNKKOR A 27 ÉVES FÉRFI, AKI FÉL ÉVE ALKOT EGY PÁRT NIKOLETT-TEL.

A Budapesti Operettszínház imaláncot indított a Mária Rádióban művésztársuk felépüléséért.

Nikolett gépekre kötve fekszik a kórházi betegágyán, miközben az orvosok minden tőlük telhetőt megtesznek a gyógyulásáért. A Bors megbízható forrásaira hivatkozva azt írta, a balerina súlyos koponyasérülést szenvedett, ráadásul a gerince is erősen károsodott a balesetben. Az orvosok a vele kapcsolatos szinte minden fontos lépés, döntés előtt konzíliumot tartanak, hogy a lehető legnagyobb eséllyel kezeljék a táncművészt.– Az orvosi csapat döntése értelmében először Niki koponyáján végezték el a szükséges beavatkozásokat, a gerincműtétre csak előbbi eredményessége esetén kerülhet sor. Jelenleg élet és halál között lebeg, de reménykedünk a mielőbbi felépülésében – fogalmazott a pár névtelenséget kérő barátja a lapnak.A Bors az Operettszínház művészbejárójánál érte utol tegnap a díszletmunkásokat, akik szűkszavúan nyilatkoztak az érzéseikről. Nikolettet mindannyian jól ismerik: kedves és mosolygós lánynak tartják. „Mindannyiunkat megráztak a történtek. A tánckar tagjaival most nem tudnak beszélni, mert éppen próbálnak” – mondták.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés