Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Élet és halál között lebeg Nikolett, a budapesti házomlásban súlyosan megsérült táncosnő
Mindenegyben Blog - 2022. június 29. (szerda), 15:04

Élet és halál között lebeg Nikolett, a budapesti házomlásban súlyosan megsérült táncosnő (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 29

– Egy táncosunk nagyon súlyosan megsérült, jelenleg is intenzív osztályon ápolják. Kérek mindenkit, hogy mondjon el egy imát a balerinánkért. Számos főszerepben láthatták, többek között a Diótörőben  mondta Apáti Bence, az operettszínház balettigazgatója a Karc FM Paláver című műsorában tegnap délután.

Hirdetés
[ ]

A kivitelező is Nikolett mellett áll

A lap a Jókai utcai épület néhány lakójával is találkozott, akik elmondák, a legjobb forgatókönyv szerint is csak pénteken költözhetnek vissza, addig nem közelíthetik meg az otthonukat. Az utcarészt a tragédia után rögtön elzárta kordonnal a rendőrség. Mint ismert, a lakóházban korábban néhány hete tűz ütött ki, amely a ház érintett részét gyengítette.

Az épület ötödik emeletén épp építkezés zajlott, a ház tetején luxusotthonok megépítésén dolgoztak. A kivitelező cég, a Pillér-Lakás Kft. ügyvezetőjét a Borsnak azt mondta, mindenben támogatják a balerinát, amiben tudják.

– Jelenleg vizsgálatok zajlanak a baleset körülményeit illetően. Nem érezzük magunkat felelősnek, mert mindent az előírásoknak megfelelően végeztünk. Természetesen értesültünk a fiatal művésznő sérüléséről is, minden segítséget megadunk neki. A cégünk rendelkezik megfelelő felelősségbiztosítással, ami nemcsak az épületkárokra, illetve a lakóház előtt álló, a szerencsétlenségben összetört autókra terjed ki, hanem a balerina gyógykezelésére is. Elmondhatatlanul nagy szerencse, hogy a balesetnek egyelőre nincs halálos áldozata  mondta a neve elhallgatását kérő cégvezető.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés