Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elhunyt egy 19 éves egyetemi diák !25-ször hívta a háziorvost, de nem tudta elérni
Mindenegyben Blog - 2024. április 23. (kedd), 12:30

Elhunyt egy 19 éves egyetemi diák !25-ször hívta a háziorvost, de nem tudta elérni

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 23

Meghalt egy 19 éves egyetemi hallgató, miután hiába hívogatta a háziorvosi rendelőt.

Összesen 25 alkalommal próbálta meg elérni háziorvosát a 19 éves Toby Hudson, de nem járt sikerrel, végül vérmérgezésben vesztette életét. Az egyetemista a hibás telefonrendszer miatt nem tudott senkivel sem beszélni, másnap pedig, amikor felvették a telefont, azt mondták neki, 48 órán belül még nem tudják fogadni és időpontot adni neki – írja a Mirror.

Elküldték egy másik helyre, ahol szintén két napot kellett volna várnia a regisztrációra. Mindeközben már rengeteget köhögött, beduzzadtak a mandulái és a nyirokcsomói és nagyon fájt a torka. Két nappal azután, hogy először megpróbált segítséget kérni, meghalt.

A fiú viszont már két hónapja köhögött, ami egyre csak romlott, ekkor szülei tanácsára fordult orvoshoz. Végül egyébként egy orvos még megvizsgálta, aki tévesen diagnosztizálta tüszős mandulagyulladással, és antibiotikumot írt fel neki. A következő 24 órában romlott annyit az állapota, hogy végül elájult, és a kórházban elhunyt.

Hirdetés

A háziorvosi rendelő elismerte, hogy gondjuk volt a telefonjukkal, mivel túlterhelt volt a hálózatuk, ugyanakkor azt állítják, hogy a vonatkozó jogszabályok és az ilyenkor előírt procedúra szerint jártak el. Az ügyben vizsgálat indult.ripost.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés