Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképesztő…! Egyszerűen lélegzetelállító!! ÁLOMSZÉP nő lett Cinthya Dictatorból! Minden rajongó oda van az ÚJ külsejétől! - Nektek hogy tetszik?
Mindenegyben Blog - 2021. november 25. (csütörtök), 18:16

Elképesztő…! Egyszerűen lélegzetelállító!! ÁLOMSZÉP nő lett Cinthya Dictatorból! Minden rajongó oda van az ÚJ külsejétől! - Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 25

Visszaül az iskolapadba Cinthya Dictator fotóművész, aki ezúttal ötvös szakképesítésre törekszik.

Ékszerkészítőnek tanul Cinthya Dictator! A fotóművész, aki azt vallja, egész életében képalkotóként működött, néhány hónappal ezelőtt saját ékszermárkát alapított, a csecsebecséket saját kézzel készíti el. A karantén alatt így nem is nagyon pihen, mert ki akarja tanulni a mesterséget.

- Ötvösnek tanulok, csináltam egy ékszermárkát Dictator névvel. Már van egy mini kollekcióm is! - újságolta el az örömhírt az AcNewsnak Cinthya, aki a lapnak azt is elárulta, miért választotta ezt a szakmát.

Mint kiderült, el akart kicsit szakadni a fotózástól, a technológiától, hogy valami kézzel fogható dolgot készíthessen. Tervezni és létrehozni is szereti ezeket.

Hirdetés
[ ]

- Nagyon szeretem az ékszerek hitvilágát is, azt koncepciót, hogy az ékszer anyáról lányára, nagymamáról unokára száll, ezt a hagyományőrzést nagyon szépnek találom. Egy időt és értékálló tárgy alkotásáról van szó, amihez érzelmileg kötődünk, mint például a jegygyűrűhöz - magyarázta a leendő ékszerész, aki azt is elárulta, tegnap megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés