x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképesztő…! Egyszerűen lélegzetelállító!! ÁLOMSZÉP nő lett Cinthya Dictatorból! Minden rajongó oda van az ÚJ külsejétől! - Nektek hogy tetszik?
Mindenegyben Blog - 2021. november 25. (csütörtök), 18:16

Elképesztő…! Egyszerűen lélegzetelállító!! ÁLOMSZÉP nő lett Cinthya Dictatorból! Minden rajongó oda van az ÚJ külsejétől! - Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 25

Visszaül az iskolapadba Cinthya Dictator fotóművész, aki ezúttal ötvös szakképesítésre törekszik.

Ékszerkészítőnek tanul Cinthya Dictator! A fotóművész, aki azt vallja, egész életében képalkotóként működött, néhány hónappal ezelőtt saját ékszermárkát alapított, a csecsebecséket saját kézzel készíti el. A karantén alatt így nem is nagyon pihen, mert ki akarja tanulni a mesterséget.

- Ötvösnek tanulok, csináltam egy ékszermárkát Dictator névvel. Már van egy mini kollekcióm is! - újságolta el az örömhírt az AcNewsnak Cinthya, aki a lapnak azt is elárulta, miért választotta ezt a szakmát.

Mint kiderült, el akart kicsit szakadni a fotózástól, a technológiától, hogy valami kézzel fogható dolgot készíthessen. Tervezni és létrehozni is szereti ezeket.

Hirdetés
[ ]

- Nagyon szeretem az ékszerek hitvilágát is, azt koncepciót, hogy az ékszer anyáról lányára, nagymamáról unokára száll, ezt a hagyományőrzést nagyon szépnek találom. Egy időt és értékálló tárgy alkotásáról van szó, amihez érzelmileg kötődünk, mint például a jegygyűrűhöz - magyarázta a leendő ékszerész, aki azt is elárulta, tegnap megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés