Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött a hír!Gyerekek ezt már ne !Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentette Müller Cecília az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint! >>
Mindenegyben Blog - 2021. november 25. (csütörtök), 17:37

Most jött a hír!Gyerekek ezt már ne !Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentette Müller Cecília az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint! >>

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 25

Félelmetes: kimondta Müller Cecília, ekkor és így tetőzhet a negyedik hullám

Az országos tisztifőorvos szerint még csak a negyedik hullám felfutási szakaszában vagyunk.

Müller Cecília szerdán elmondta, hogy a vírus örökítőanyagának szennyvízben mért értékei ijesztőek: az utóbbi napokban rendkívül magas szinten stagnálnak, de ez a stagnálás azt mutatja, hogy egy-két hét múlva a járványhullám akár tetőzhet is Magyarországon.

Hirdetés
[ ]

Ez azonban semmi esetre sem jelenti azt, hogy utána csökkenés indul meg a napi megbetegedések és halálesetek számában, még hosszú ideig stagnálásra számíthatunk. Ijesztő, de ezen a ponton akár a napi 25 ezer új pozitív teszt sem elképzelhetetlen - írja a Nuus.

A szakember szerint már csak ezért is fontos a harmadik oltás felvétele, ami a szervezet védekezőképességét 80-90 százalékosra tuningolja, és segít elkerülni a covid-fertőzéssel járó súlyos vagy akár életveszélyes állapotot.

Megjelent: 2021. november 23. Módosítás: 2021. november 23.

A szennyvízminták átlagos SARS-CoV-2 örökítőanyagának koncentrációja továbbra is magas és a minták többségét stagnáló tendencia jellemzi. Csökkenés két városban, Szekszárdon és Szolnokon figyelhető meg. A szennyvízben mért koronavírus-örökítőanyag koncentrációja a mintavételi helyek többségében az emelkedett kategóriába esik.

  • Akinek tünetei vannak, ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon és telefonon értesítse háziorvosát!
  • Tartsunk legalább 1,5 méteres távolságot!
  • Viseljünk maszkot a tömegközlekedési eszközökön!
  • Gyakran és alaposan mossunk kezet!

Kérjük, éljen a védőoltás lehetőségével!

 

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés