Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elmondom az igazat!Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével
Mindenegyben Blog - 2024. március 28. (csütörtök), 07:21

Elmondom az igazat!Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 28

Az "Éjjel-nappal Budapest" című sorozatból ismertté vált Koholák Alexa öt évvel ezelőtt mondta ki a "boldogító igent" 26 évvel idősebb párjának, a spirituális vezető Farkas Balázsnak. Érdekesség, hogy a hagyományoktól eltérően Alexa kérte meg a férfi kezét.

Hirdetés
[ ]

Az öt gyermek édesapjával kötött házasságuk alatt Alexa élete gyökeresen megváltozott; a korábbi tévés személyiség megnyugodott érett partnerének oldalán, átvéve a vezetést és együtt menedzselve Balázs által létrehozott spirituális központot.

Mindezek fényében mindenkit váratlanul ért a hír, hogy Alexa hirtelen eltávolította Instagram-oldaláról minden fotóját és bejegyzését, így a férjével közös képek is eltűntek. Csak négy poszt maradt: két szelfi, egy beszédes idézet és egy fotó Alexa kutyájáról. Koholák Alexa megerősítette a szakítás tényét, amikor a Bors telefonon felkereste. Bejelentette, hogy körülbelül négy hónapja már nem alkotnak egy párt a spirituális tanítóval, de a központot továbbra is közösen vezetik, és a barátságuk is megmaradt.

Hirdetés

– Ez a házasság életem legjobb öt éve volt, ez vitathatatlan. Ugyanakkor mindketten azt éreztük, hogy a kapcsolatunk már nem olyan, amilyennek egy házasságnak lennie kell. Mindkettőnkben egyszerre született meg ez a gondolat és érzés, úgyhogy le is ültünk megbeszélni a dolgokat, aminek az lett az eredménye, hogy külön utakon folytatjuk. Egyelőre nem válunk el, de ha a jövőben a másiknak lesz valakije, azt természetesen tiszteletben tartjuk – kezdte a Borsnak Alexa, aki pontosan tisztában van azzal, hogy sok az ajtócsapkodós, tányértörős szakítás, ők azonban éretten és intelligensen kezelték a helyzetet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés