Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Élő adásban omlott össze Tóth Gabi. A könnyeivel küzdve mondta el...
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 26. (péntek), 14:36

Élő adásban omlott össze Tóth Gabi. A könnyeivel küzdve mondta el...

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 26

Tóth Gabit mostanában rendkívül sok bántás éri. Az énekesnő Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak, melyben most először és utoljára beszél az őt ért támadásokról. Kiderült, rengeteg halálos fenyegetést kap idegen emberektől, de sajnos sok ismert személy is rajta éli ki magát.

Hirdetés
[ ]

Gabi nem érti miért kapja ezt a sok kritikát és miért éri ennyi sérelem, hiszen ő senkit nem bántott, csak felvállalta az értékrendjét, amihez mindenkinek joga van, mégha ez sok embernek szúrja is a szemét.

„Jó, összeszedem magam. Pedig megígértem, hogy nem fogok sírni, mert akkor azt mondják, hogy gyenge vagyok. Aki azt szeretné, hogy gyengüljek, az ennek örülni fog és ezért nem akartam sírni, de ha a gyermekemről beszélek, akkor mindig elérzékenyülök, mert nekem egy csoda ő az életemben” - kezdte könnyeivel küzdve, majd elmondta, miért lett ennyire vallásos, ami miatt a leginkább támadják.

„Engem 18 évesen betoltak a műtőasztalra tüdőembóliával élet-halál között. S közölték velem, hogy nem lehet gyermekem. 2019-ben én terhes lettem és áldott állapotba kerültem. Tehát mi ez ha nem az Isten műve és mi történt, hogy mégis megkaptam ezt a gyönyörű áldást” – árulta el, majd hozzátette: az orvosok is azt mondták gyermeke Isten műve.

(tenyek.hu)

Kapcsolódó cikkünk
VÉGE: Tóth Gabi távozik a nyilvánosságból, a TV2-ből is elviharzik

Ezzel egy korszak zárulhat le. Visszavonul? Jó ideig vagy akár soha nem látjuk többé…?

Ennyi volt Tóth Gabi...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés