Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elütötte a babakocsit toló édesapát és a babát a járdára felhajtó autós.Baba nem élte túl a gázolást!Nyugodjon békében !
Mindenegyben Blog - 2022. október 02. (vasárnap)

Elütötte a babakocsit toló édesapát és a babát a járdára felhajtó autós.Baba nem élte túl a gázolást!Nyugodjon békében !

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 02

Borzalmas tragédia rázott meg egy Angliában élő, kínai származású családot. Az édesapa, Qi Wang egyetlen másodperc alatt veszítette el kislányát, Zhaoxi Wangot miután egy járdára felhajtó autós mindkettejüket elgázolta - holott egy pillanattal azelőtt még békésen tolta a picit a babakocsiban. Olyan gyorsan történt meg a baj, hogy esélyük sem volt elkerülni; míg az édesapa egy karcsont-töréssel megúszta a balesetet, a kis Zhaoxi a helyszínen életét vesztette.

Egyetlen gyermekünk, Xi Xi kislányom elvesztése volt a legrosszabb dolog, ami velem és a családommal történt. Teljesen lesújtott minket. Annyira vidám lélek volt. Amikor Xi-Xi megszületett, az volt életünk legboldogabb időszaka. Áldottak voltunk, hogy ilyen gyönyörű gyermekünk volt, akit elvett tőlünk valaki, aki úgy döntött, hogy vezet, amikor nem kellett volna

- idézi a Ripost a gyászoló édesapát.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben; kiderült, hogy a halálos balesetet okozó sofőr, egy brit férfi kokaint fogyasztott, mielőtt volán mögé ült. A kábítószer hatása miatt vezetés közben kapott epilepsziás rohamot, így hajtott fel a járdára, és gázolta el az édesapát és kislányát.

Hirdetés

A londoni bíróság négy év és két hónap börtönbüntetésre ítélte a férfit, továbbá hét évre és egy hónapra eltiltották a járművezetéstől.

via Mirror

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés