Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Emlékszel még VV Lorenzora, a szemtelenül sármos macsóra a Való Világból? Szörnyű, mi történt vele….
Mindenegyben Blog - 2020. november 21. (szombat), 13:19

Emlékszel még VV Lorenzora, a szemtelenül sármos macsóra a Való Világból? Szörnyű, mi történt vele….

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 21

Emlékszel még VV Lorenzora, a szemtelenül sármos macsóra a Való Világból? Szörnyű, mi történt vele….

Lorenzo volt az első férfi játékos, aki 2002-ben bekerült a ValóVilág első szériájába, mi több, ő is költözött be legelsőként a Villába Györgyusszal és Ágival. Utóbbival villaszerelem is kibontakozott közöttük, se veled, se néküled kapcsolatuk azonban alig élte túl a kiköltözést: közös egyiptomi nyaralásuk alatt végleg elváltak útjaik.

Hirdetés
[ ]

VV Lorenzo a Való Világ első szériájában szerepelt, ahol Ágival keveredett szerelmi kalandba, de a pár később szakított. Lorenzo később megházasodott, és 2010-ben egy kisfia, majd egy lánya született. VV Lorenzo a Való Világ után nyitott egy quadpályát és egy motorosboltot, családjával Délegyházán élt.

Fotó: Origó

2012-ben motorbalesetet szenvedett Gerzsényi László, azaz VV Lorenzo, a Való Világ első szériájának játékosa. Lorenzót olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy életét már nem sikerült megmenteni – írta szerdán a Velvet.hu. A halálhírről Majoros Péter, azaz Majka is megemlékezett Facebook-oldalán, ahol egy Lorenzót ábrázoló kép mellé ezt írta: “Nyugodj, békében”.

Szabályosan közlekedett, nem adták meg neki az elsőbbséget. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét. Két kisgyermeket hagyott maga után.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés