Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ORSZÁGOS FELHÍVÁS!! JÖN AZ ELLENŐRZÉS!!! KÖTELEZŐ beengedni őket!! Hamarosan nálad is kopogtatnak!!
Mindenegyben Blog - 2020. november 21. (szombat), 12:21

ORSZÁGOS FELHÍVÁS!! JÖN AZ ELLENŐRZÉS!!! KÖTELEZŐ beengedni őket!! Hamarosan nálad is kopogtatnak!!

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 21

ORSZÁGOS FELHÍVÁS!! JÖN AZ ELLENŐRZÉS!!! KÖTELEZŐ beengedni őket!! Hamarosan nálad is kopogtatnak!!

ORSZÁGOS FELHÍVÁS!! Pótolják az elmaradt ellenőrzést – hamarosan nálad is kopogtatnak!!

A koronavírus-járvány miatt elmaradt kéményellenőrzéseket most pótolják a szakemberek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Hirdetés
[ ]

A közlemény szerint a kéményseprők a lakosság körében évek óta ingyenesen végzik munkájukat, csak hívni kell őket. Ingyenesen kitakarítják az égéstermék-elvezetőket, ellenőrzik azok szigetelését, tömörségét, külső-belső állapotát, figyelve az esetleg balesetet okozó külső körülményekre – az elszívóberendezésekre és a modern nyílászárók légbevezetőire.

Ha az ellenőrzés során kiderül, hogy a rendszer műszaki állapota már nem tökéletes, bőven van idő kijavíttatni vagy kicserélni az elhasználódott részeket a hideg beállta előtt – hívták fel a figyelmet.

A katasztrófavédelem kéményseprőinek ellátási területéhez tartozó települések társasházaiba kötelezően és rendszeresen mennek a szakemberek. Ezek a kötelező feladatok idén, a járvány miatt három hónapon át szüneteltek, a szakemberek az ellenőrzéseket most pótolják.

A családi házban élőkhöz nem automatikusan érkezik a kéményseprő: immár harmadik éve egyénileg kezdeményezhetik az ilyen ingatlanban élők az időpont-egyeztetést a kéményseprőkkel, így ők a közszolgáltatást az egyéni igényekhez igazítva végzik el. Ez néhány nap átfutási időt igényel, ezért érdemes időben jelezni, ki és mikorra kéri az ingyenes ellenőrzést és tisztítást – áll a közleményben. MTI

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés