Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ennek a 4 csillagjegynek fantasztikus jövő hete lesz! Hatalmas szerencsével és sok sok pénzzel! Ennek a 4 csillagjegynek minden jól alakul a jövő héten!
Mindenegyben Blog - 2021. május 28. (péntek), 13:46

Ennek a 4 csillagjegynek fantasztikus jövő hete lesz! Hatalmas szerencsével és sok sok pénzzel! Ennek a 4 csillagjegynek minden jól alakul a jövő héten! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 28

Mérleg szeptember 23 – október 23

Hirdetés:Hétfőn és kedden a környezetedben sokan lesznek ingerlékenyek, ezért kerüld a konfliktusokat,mert az ő problémájuk téged nem érint. Szerencsésen és jól telnek a napjaid, semmi okod nem lesz panaszra. A hétvégén találkozol valakivel, aki jó hatással lesz rád.

Hirdetés
[ ]

SkorpióNem a hétfő lesz a legjobb napod, magánéletedben és munkahelyeden is adódhatnak kisebb gondok, nézeteltérések. De keddtől kicsit nyugodtabb mederbe terelődik az életed. Így végre lesz egy nem túl mozgalmas heted, ahol jut idő a pihenésre is.

Nyilas november 23 – december 21Örülhetnek a nyilasok. Végre ez az ő hetük lesz. A karrieredben, a párkapcsolatodba, és a te lelki világodban is harmónia lesz. Sőt ha odafigyelsz akkor a munkádban, nagyot léphetsz előre.Ez hosszútávon hat az anyagi helyzetedre is, végre pozitívan.

Bak – december 22 – január 20A héten eluralkodik rajtad a türelmetlenség, amit szeretteid nehezen kezelnek majd! Ezért figyelj oda magadra, és szeretteidre is, mert nagy viták alakulhatnak ki, amiből nehezen tudsz kimászni. De egy kis odafigyeléssel, ezeken könnyen túl tudsz lendülni.

Vízöntő január 21 – február 19

Összességében a Vízöntőknek is szuper hetük lesz. Bár egy kicsit nehezen indul, de a hétfőt leszámítva, minden jól alakul. Lesznek meglepetések, sőt még váratlan pénz is üti a markodat, de ne szórd el a könnyen jött pénzt! Egy kis odafigyeléssel, anyagilag is sokkal jobban jársz.

Halak február 20 – március 20

Hétfőn figyelj oda még jobban az egészségedre, ugyanis a fogyó hold hatására előfordulhat, hogy gyengélkedni fogsz! Keddtől már újra elemedben leszel, szerencsésnek és elégedettnek fogod érezni magad.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés