Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ennyibe kerül Ördög Nóráék balatoni büféjében fél kg kenyér, vagy egy pékárú! Kapaszkodjanak meg, nem átlag embereknek találták ki ezeket az árakat: – Önök megvennék ennyiért?
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 01. (szombat), 15:20

Ennyibe kerül Ördög Nóráék balatoni büféjében fél kg kenyér, vagy egy pékárú! Kapaszkodjanak meg, nem átlag embereknek találták ki ezeket az árakat: – Önök megvennék ennyiért?

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 01

Aki még nem járt Balatonakarattyán, annak előre szólunk, hogy az utcák elég szűkösek, így autóval nem árt lassítani és óvatosabban közlekedni a községben. A kisbolthoz érve rögtön feltűnik, hogy a Nekem a Balaton valójában nemcsak egy bolt, hanem sokkal több annál. A hely körül több kisasztal található és napozószékeken pihenhetünk meg, ha épp egy fárasztó utazásból tartunk hazafelé.Ami miatt érdemes megállni Nánásiéknál, az egyértelműen a kávé. Bevallom, én is kaptam egy tippet valakitől, hogy nagyon finom, így csak az miatt álltam meg, amikor Balatonfüredről tartottam haza Budapestre. Végül a pékárunak sem tudtam ellenállni. A kenyerek és péksütik az alcsútdobozi Vál-Völgye Pékségből érkeznek. A túrós batyut érdemes megkóstolni a kávé mellé, de a céklás kenyérben sem lehet csalódni.

Hirdetés
[ ]

Itt láthatunk néhány árat:– az 500 grammos céklás, a karantén és a mediterrán kenyér 850 Ft-ba, míg egy egy túrós batyu vagy kakaós csiga 550 Ft-ba kerül. Továbbá még kaphatunk 500 grammos burgonyás kenyeret 650 Ft-ért.

Hirdetés

Néhány kommentelő kifakadt az árakon, sokan drágának találták, mások azon a véleményen vannak a minőséget fizetik meg.A kávét nemcsak helyben fogyaszthatjuk, hanem haza is vihetjük, a kisboltban Nekem a Balaton feliratos papírzacskóban megvásárolható. A bolt kínálatában megtalálhatóak a legfontosabb alapélelmiszerek mellett magyar kistermelők, borászok termékei is. A teljesség igénye nélkül, vannak borok a balatonfőkajári Feind Pincészettől és a Kristinus Borbirtokról, csiliszószók a seregélyesi Chilicumtól, vegán mártogatósok a Tunki-tunkitól, szörpök a budakeszi Mayertől, mézek az Ezercsepp Méhészettől és a gyerekeknek cukormentes nyalókák a Cukorkalandtól. fotó :illusztráció 

Forrás : https://www.hazankszava.com/2020/06/ennyibe-kerul-ordog-noraek-balatoni.html, 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés