Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szívszorító részletek derültek ki a nemrégiben elhunyt Kovács Zsuzsáról: fia mondta el, hogy...
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 01. (szombat), 15:59

Szívszorító részletek derültek ki a nemrégiben elhunyt Kovács Zsuzsáról: fia mondta el, hogy...

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 01

Szívszorító részleteket tudott meg a Blikk Szörényi Örstől Kovács Zsuzsával kapcsolatban. A fiú ugyanis elárulta, hogy még mindig nem tudta magát túltenni anyja halálán, azóta is folyamatosan rá gondol és érzi a hiányát:

Hirdetés
[ ]

,,Édesanyám 16 esztendősen került Budapestre a szegedi színházból. Nagyon fiatalon vált az egyik legfoglalkoztatottabb szubrett-primadonnává. Édesapám a hetvenes évek elején nyaranta rengeteget turnézott, anyu pedig a szabadtéri színpadokon lépett fel, így a Balatonnál volt a bázisunk, sokat strandoltunk.

Előfordult, hogy kamaszkoromban egy párnak néztek minket, mi pedig nagyokat nevettünk a fura helyzeteken. Édesanyámmal különleges, baráti kapcsolatunk volt, amikor bulit rendeztem otthon, még segített is. Huszonéves koromra az összes barátom szerelmes volt belé. Katonaként, ha a kimenő után késtem a laktanyából, komoly büntetés járt volna. Anyu hajnali ötkor is kocsiba ült, és ha kellett, a sebességhatárt átlépve száguldott velem, hogy hatra a kaszárnyába érjek – meséli nevetve Örs, akit bár nagyon megviselt az édesanyja halála, mégis derűsen mesél az emlékekről. – Rá nem lehet szomorúan gondolni, annyira vidám és sziporkázó teremtés volt. Nem amolyan sarokban kötögetős, sóhajtozó nénike. Biztos vagyok benne, hogy odafönt ő is velem mosolyog, amikor a vicces kalandjainkra gondolok.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés