Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Érkezik a havazás MAGYARORSZÁGRA! Havazás érkezik!Nagyon közel az első hó – Ekkorra várhatjuk : Ekkor borul fehérbe az ország >>>
Mindenegyben Blog - 2022. november 29. (kedd), 18:14

Érkezik a havazás MAGYARORSZÁGRA! Havazás érkezik!Nagyon közel az első hó – Ekkorra várhatjuk : Ekkor borul fehérbe az ország >>>

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 29

Csütörtökön beköszönt a december és vele együtt a tél. Sokan már a havazást várják, ami egyre ritkább Magyarországon. Mutatjuk, mikor és hol lesz először tartósan hóesés!

Kiderült, milyen idő vár ránk december első napjaiban:

NÉMETH LAJOS :

Hirdetés
[ ]

"A következő napokban, és elsősorban a hétvégén, itt csatázik majd a fölöttünk lévő hideg, valamint a délről szivárgó enyhébb levegő, ezért már pénteken előfordul az ország déli részén eső, az ország középső részén északnyugati, északi vidékein pedig havaseső, havazás is lehet. Na most a havazás ez azért egy erős szó, nem olyan hóesésre kell gondolni, mint amikor kivonulnak a hóekék, de mindenféleképpen havat láthatunk pénteken, szombaton és vasárnap is inkább csapadékosabb, mint csapadék nélküli időjárás várható"

Elmondta, hogy úgy néz ki idén sem érkezik szánkóval a Mikulás, de a hideg légtömegek miatt a december sokszor fogja a téli arcát mutatni, amiben a havazás is benne lesz.

Csütörtökön beköszönt a december és vele együtt a tél. Sokan már a havazást várják, ami egyre ritkább Magyarországon. Mutatjuk, mikor és hol lesz először tartósan hóesés!

A hétfői időjárás során szitálás bárhol előfordulhat, de a hegyekben akár hószállingózás is lehet.

Kedden délkelet felől szakadozhat a felhőzet, máshol azonban továbbra is erősen rétegfelhős időnk lesz. Mivel a nappali hőmérséklet maximuma elérheti az 5 fokot, tartós hótakaró kialakulásától egyelőre nem kell tartanunk.

Hirdetés

Szerdán ezzel szemben a délnyugati tájakon eső, szitálás is kialakulhat szórványosan. Bár a nappali maximum hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul, azt követően tartós lehűlésre és az ország több pontján is hóra számíthatunk.

Csütörtökön és pénteken az ország délnyugati felén nagyobb esélye lesz a szitálás és az ónos szitálás kialakulásának.

Szombaton és vasárnap rövid időre emelkedik a korábbihoz megszokott hőmérséklet. Mindezt a jövő héten várható lehűlés, valamint az ország több pontján több napig tartó hóesés, hószállingózás váltja fel.

Az északi, magasabban fekvő területektől eltekintve december második hetén már a Balaton térségében is több napos havazásra számíthatunk, ha megmarad a jelenleg várható időjárás. Helyi szinten a tó miatti havazások akár erőteljes csapadékképződést is okozhatnak – hívja fel a figyelmet a Köpönyeg.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés