Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem fogta vissza magát és kimondta az igazat Keleti Andrea is Csobot Adélék győzelméről, és amit kimondott:
Mindenegyben Blog - 2022. november 29. (kedd), 19:09

Nem fogta vissza magát és kimondta az igazat Keleti Andrea is Csobot Adélék győzelméről, és amit kimondott: "Ha őszinte akarok lenni..." (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 29

Sokan emlékeznek rá, amikor annak idején az RTL-en futó Szombat esti láz című táncos műsor második évadát megnyerte Csonka András és profi táncpartnere, Keleti Andrea. Előbbit, a színészt talán emiatt is hívták meg a Dancing with the Stars szombat esti fináléjának online kísérőműsorába, ahol értékelte a döntő produkcióit, később pedig Instagram-oldalán méltatta a győzteseket, Csobot Adélt és Hegyes Bertalant.

„Ha őszinte akarok lenni, sosem gondoltam egy percig sem, hogy ezt a versenyt más is megnyerheti. Az első adásban táncolt jive-juk 10. másodpercében minden egyértelmű volt. Ha egy külföldi turista kukkolt volna bele az adásokba, biztosan nem találja el, ki a profi és ki a celeb! Miután egy ilyen verseny ugyanannyira szimpátiaverseny is, ebben is jelesre vizsgáztak. Alázattal, hihetetlen kreativitással és energiával meneteltek végig. A köztük levő kémia is fontos záloga a sikernek! Én csak tudom, igaz, Keleti Andrea?”

Andrea sem maradt adós a válasszal, hozzászólásában egyben értékelte is Adélék párosát. „Bandikám! Minden szavad mintha én mondtam volna. Én is odavagyok tőlük, meg vissza, és Adélban mintha a 16 évvel korábbi, fantasztikus, mindenre elszánt, kedves, alázatos, barátságos régi táncpartneremet láttam volna: az én Bandimat! Na persze tudom, hogy még számtalan hölgy, akik az elmúlt 30 évben megismertek téged, mondanák most hangosan ugyanezt: a mi Bandink, de ez most a táncverseny miatt egy kicsit csak a mi pillanatunk!”

Hirdetés
[ ]

Szombaton véget ért a Dancing with the Stars, a győztes pedig nem más lett mint Csobot Adél és Hegyes Berci. Csobot Adél kedvese, Istenes Bence megható szavakkal gratulált gyermekei édesanyjának.

A táncosok egymás nyakába borulva zokogtak, és alig akarták elhinni, hogy az övék lett a legjobb táncosnak járó díj.

"Nem találok szavakat, én még soha nem nyertem semmit"- mondta könnyes szemmel Adél, akinek győzelmét szerelme, Istenes Bence sem hagyta szó nélkül.

"Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni mekkorát nőttek a fiúk"- írta posztjában a kétgyermekes édesapa.

Hirdetés

nézők szavazatai alapján Pap Dorci és Baranya Dávid lettek a harmadikok a TV2 táncos műsorában.

Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték a Dancing with the Stars harmadik évadát

“Ez volt életem legfantasztikusabb kalandja” – mondta Csobot Adél, miután megnyerte a Dancing with the Starst.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés