Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Exatlon: Palik László drámai bejelentést tett - Nem tudom folytatni...
Mindenegyben Blog - 2021. február 26. (péntek), 07:37

Exatlon: Palik László drámai bejelentést tett - Nem tudom folytatni...

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 26

Az Exatlon Hungary Joker játéka előtt Palik László drámai bejelentést tett.

A Joker játék reggelén Kőnig Anna egészen különös módon ébresztette a Kihívók egyik újoncát, Wald Ákost, aki hamar cselekedett ellene.

A Bajnokok és a Kihívók két dupla tétes versenynap után a Jokerért futottak, ám mindenek előtt Palik László drámai bejelentést tett, amit az alábbi videóban nézhettek meg.„Nem tudom folytatni...”

A küzdelem mindvégig szoros volt, és most először az Exatlon Hungary életében negatív rekord született, mégpedig Wald Ákosnak köszönhetően, aki a vizes akadálynál úgy belegabalyodott a kötélbe, hogy rengeteg időt veszített el vele. Végül az ügyességi feladathoz el sem ért, mert ellenfele addigra behúzta a pontot a Bajnokoknak.

Végül a Kihívók harmadszor is kikaptak a héten a pirosakkal szemben. Kővári Viktor lélekben már a férfi párbajra készül, és fontosnak tartotta, hogy kicsit kettesben beszélgessenek Buzás Dorottyával.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés