Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a 3 csillagjegy a legjobb az ágyban
Mindenegyben Blog - 2021. október 24. (vasárnap), 18:47

Ez a 3 csillagjegy a legjobb az ágyban (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 24

Azt semmiképp nem jelentenénk ki, hogy a többi csillagjeggyel nem lehet jó a szex, de tény és való, hogy vannak kiemelkedő teljesítmények.

Hirdetés
[ ]

Vízöntő

​Amiért a vízöntő ide kerülhetett annak az az oka, hogy a csillagjegy szülöttjének megvan az a képessége, hogy szex közben megfűszerezze a dolgokat. Bár a vízöntő nem a legérzelmesebb állatövi jegy, de az kétségtelen, hogy ha valaki egy üdítő szexuális élményre vágyik, akkor arra eme csillagjegy szülöttje maga a tökély. Szexuális kezdeményező és szexuális újító is egyben, akit nem könnyű elfelejteni. És, hogy még mi a legjobb az egészben ? Hát az, hogy a vízöntő tudja, hogy mire van szükséged az ágyban, de soha nem rámenős.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió

Akár úgy is nevezhetjük, hogy szex guru: szexuális vágya nem ismer határokat, így nem csoda, hogy benne van a top háromban. Csupa szenvedély vele az ágyban, már csak azért is, mert neki az a legfontosabb, hogy neked jó legyen, és biztos akar lenni benne, hogy élvezed. Minden tudományát meg akarja mutatni annak érdekében, hogy lángra lobbantson és elkövet mindent, hogy a szex soha ne legyen unalmas vele. Amit jó, ha észben tart az ember az az, hogy egy skorpióval sokkal jobb szexelni, mint randizni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés