Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a 3 csillagjegy annyi pénzt kap, hogy nem is tud vele mit kezdeni
Mindenegyben Blog - 2018. október 09. (kedd), 14:01

Ez a 3 csillagjegy annyi pénzt kap, hogy nem is tud vele mit kezdeni (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 okt 09

Szűz:VIII.24. – IX.23.

Hallgass nagyon jó megérzéseidre, még akkor is, ha egyébként mindig a racionalitás talaján állsz – jó ötleteid bőséget hozhatnak a konyhára! Most nem sajnálod a pénzt az olyan titkos tanításokra sem, melyek máskor csak kíváncsivá tesznek, de valójában nem hiszed el őket. Egy – egy nem várt siker segítségedre van, hogy egyre jobban mélyedj el a nem látható világban. A túlzások a pénzköltésben most itt lehetnek, a mértéket próbáld tartani – ami nem is olyan könnyű az újtanév kezdésénél a gyerekek esetében.

Hirdetés
[ ]

Mérleg:IX.24. – X.23.

Bőség érkezik. Érkezzen is, hisz rengeteg pénzt visz el otthonod, házad! Igaz, cserébe csodálatos, nem csak ízléses, de egészen egyedi is, tele olyan tárgyakkal, szimbólumokkal, melyek otthonossá és elegánssá teszik. Előző életből jövő segítségekre is számíthatsz a teremtésben, mely érkezhet belső hangként, avagy külső támogatásként – amit adtál valamikor másnak, azt most visszakapod. Barátaiddal való találkozások, beszélgetések se olcsóak, hisz nem szeretsz spórolni, ha nem muszáj.

Skorpió:X.24. – XI.22.

Az érkező bőséges bevételből könnyen költhetsz magadra, talán most van rá igényed, jobban, mint máskor. Könnyen lehet vágyad filozófiával kapcsolatos dolgokra, előadásokra, utazásra, ha lehet messze, idegen országba. Jogi problémák megoldódhatnak, ami szintén segítségedre van, lendületet ad. Családod támogat minden ötletedet, mely a pénz teremtéséhez kell, hallgass rájuk, egymást inspiráljátok! Ha nagyobb összeget fektetnél be valamibe, azt gondold át, aludj rá eleget!

Nyilas:XI.23. – XII.21.

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel és megérzésekkel, főleg ami a pénz teremtését illeti – az elköltésében sem vagy rossz. Érkezik is stabilan, kiszámíthatóan. Ez a biztonságérzetednek nagyon jót tesz, közben érzed, tudod a határokat, meddig mehetsz el. Igaz, váratlan kiadások is meglephetnek, melyekre nem tudsz felkészülni, úgy jönnek, mint derült égből a villámcsapás. Ezek összefüggésbe lehetnek a közlekedéssel, számítógéppel, kommunikációs eszközökkel. Tartsd ott is a határokat!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés