Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a szörnyű igazság, szomorú hírt közölt Sebestyén Balázs
Mindenegyben Blog - 2022. november 07. (hétfő), 22:25

Ez a szörnyű igazság, szomorú hírt közölt Sebestyén Balázs (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 07
Hirdetés
[ ]

A műsorvezető vasárnap fejezte be a forgatást Kolumbiában Vadon Janival, akiknek már nagyon hiányoztak a családjai.

Sebestyén Balázs egyenesen Kolumbiából adott interjút a Story magazinnak, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort forgatja. Mint kiderült, egyáltalán nem laknak ideális körülmények között Vadon Janival, akivel ketten vezetik a műsort:

“Amióta kint vagyok, már kétszer beázott a szobám. Szóval a luxustól baromi messze vagyunk. Egy tök egyszerű szállodában lakunk Janival, és igazából minden a munkáról szól. Nem nagyon van idő másra”

– mondta a lapnak. Feszített tempóban dolgoznak, csak egy nappal vannak előbb annál, amit a nézők a tévében látnak. A játékosokkal ugyanakkor jól kijön.Azt is elmondta, hogy nehezen mondott igent a felkérésre, hogy vezesse a műsort, de nem akarta cserbenhagyni a csatornát. Ugyanakkor így el kellett szakadnia a családjától, és nehezebb feladat hárult a feleségére, Vikire.

“Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk” – nyilatkozta.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kegyetlenül kiosztotta Sebestyén Balázs Novák Katalint

Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc, az újonnan csatlakozott műsorvezetőtársuk, Ráskó Eszter társaságában kezdtek...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés