Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nostradamus megjósolta a háborút: több rettenetes dolgot is jövendölt 2023-ra
Mindenegyben Blog - 2022. november 08. (kedd), 08:22

Nostradamus megjósolta a háborút: több rettenetes dolgot is jövendölt 2023-ra (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 08

Michel de Nostradame próféta, akit Nostradamusként is azonosítottak, híres filozófus, aki szinte pontos előrejelzéseiről ismert. Több mint 450 évvel ezelőtt megjelent, széles körben olvasott Les Prophéties című könyvében a francia ezernyi jóslatot fogalmazott meg a jövőre vonatkozóan, és Hitler felemelkedését, JFK lelövését és a szeptember 11-i merényleteket jósolta.

Előrejelzése szerint az Oroszország és Ukrajna között kibontakozó konfliktus jövőre, 2023-ban félelmetes „nagy háborút” idézhet elő. 

Nagy Háború

Hirdetés

Nostradamus ezt írja írásaiban : „Hét hónapja a Nagy Háború, emberek haltak meg a gonoszságtól. – Rouen, Evreux nem esik a király kezébe. Ez a jóslat csak egy nagyobb 3. világháborús konfliktusra vezethet, amely a jövő évben felmerülő ukrajnai gondokból fakad. 

Hirdetés

Bár úgy tűnhet, hogy a konfliktus elmúlik, de az országok, köztük Amerika és Oroszország rémisztő nukleáris arzenálja miatt jobb óvatosnak maradni. 

De Nostradamus több jóslatot is megfogalmazott, amelyek túlságosan ijesztőnek tűnnek. 

Égi tűz

A filozófus egy "égi tüzet is megjósolt a királyi építményen". A Bibliában az ítéletnap vagy az „idõk vége” mindig a tüzet emlegette, mint a világ végének kulcstényezõjét. A jóslat azonban azt sugallja, hogy a civilizáció hamvaiból egy új világrend fog kialakulni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés