x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a tehetséges 9 éves kisfiú saját festményeit árulja, de ha megtudod miért, a Te szemed is könnybe lábad! Az az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen!
Mindenegyben Blog - 2023. január 24. (kedd), 08:53

Ez a tehetséges 9 éves kisfiú saját festményeit árulja, de ha megtudod miért, a Te szemed is könnybe lábad! Az az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 24

Egy 9 éves kisfiú akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! "

Egy 9 éves fiú művészi tehetségét arra használja fel, hogy pénzt gyűjtsön, és élelmiszert vásároljon kutyák és macskák etetésére egy menhelyről.

Hirdetés
[ ]

Az oroszországi Arzamasban élő Pavel Abramov csodálatos és jól kidolgozott állatportrékat fest. Ezután eladja vagy takarmányra cseréli édesanyja, Ekaterina segítségével.

A fiú kezdeményezése körülbelül egy éve kezdődött, Pavel kutyájának halála után. Meghatódva a veszteségtől, úgy döntött, hogy segíteni fog a rászoruló állatokon, amelyek elérhetőek voltak. Ehhez festői tudását felhasználva élettel és színekkel teli festményeket készít, amelyek felkeltik a potenciális megrendelők figyelmét.

Érdeklődve több tutor rendelt Pavel portréit állati takarmányért, ételmaradékért, valamint a kiszolgáltatott helyzetbe került kutyáknak és macskáknak szánt kellékekért cserébe. A fiú mindent egy Arzamas menhelynek adományoz.

„Minden adományt Arzamas egyetlen állatmenhelyére visz , ahol ő a legfiatalabb önkéntes. Jelenleg több mint 100 kutyának ad otthont a hely” – mondja az édesanya.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés