Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a tehetséges 9 éves kisfiú saját festményeit árulja, de ha megtudod miért, a Te szemed is könnybe lábad! Az az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen!
Mindenegyben Blog - 2023. január 24. (kedd), 08:53

Ez a tehetséges 9 éves kisfiú saját festményeit árulja, de ha megtudod miért, a Te szemed is könnybe lábad! Az az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 24

Egy 9 éves kisfiú akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! "

Egy 9 éves fiú művészi tehetségét arra használja fel, hogy pénzt gyűjtsön, és élelmiszert vásároljon kutyák és macskák etetésére egy menhelyről.

Hirdetés
[ ]

Az oroszországi Arzamasban élő Pavel Abramov csodálatos és jól kidolgozott állatportrékat fest. Ezután eladja vagy takarmányra cseréli édesanyja, Ekaterina segítségével.

A fiú kezdeményezése körülbelül egy éve kezdődött, Pavel kutyájának halála után. Meghatódva a veszteségtől, úgy döntött, hogy segíteni fog a rászoruló állatokon, amelyek elérhetőek voltak. Ehhez festői tudását felhasználva élettel és színekkel teli festményeket készít, amelyek felkeltik a potenciális megrendelők figyelmét.

Érdeklődve több tutor rendelt Pavel portréit állati takarmányért, ételmaradékért, valamint a kiszolgáltatott helyzetbe került kutyáknak és macskáknak szánt kellékekért cserébe. A fiú mindent egy Arzamas menhelynek adományoz.

„Minden adományt Arzamas egyetlen állatmenhelyére visz , ahol ő a legfiatalabb önkéntes. Jelenleg több mint 100 kutyának ad otthont a hely” – mondja az édesanya.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés