Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyot csalódtak a saját rajongói Jollyban!! Jolly édesapja fűtés és áram nélküli házban él - miközben a fia dőzsöl a milliókban. Sanyi bácsi: hiányzik, és sírok ha énekelni hallom..
Mindenegyben Blog - 2023. január 24. (kedd), 08:14

Nagyot csalódtak a saját rajongói Jollyban!! Jolly édesapja fűtés és áram nélküli házban él - miközben a fia dőzsöl a milliókban. Sanyi bácsi: hiányzik, és sírok ha énekelni hallom..

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 24

Jolly édesapja fűtés és áram nélküli házban él - miközben a fia dőzsöl a milliókban. Sanyi bácsi: hiányzik, és sírok ha énekelni hallom..

Nagykátán tengeti mindennapjait Tarcsi Sándor, aki alkalmi munkákból igyekszik fenntartani magát, de egy korábbi balesete és az ital iránti szenvedélye miatt az élete kisiklott.

Hirdetés
[ ]

Jolly édesapját jól ismerik a környéken, hiszen évek óta él a Pest megyei település határában álló aprócska vályogházában. A helyiek dolgos emberként ismerik, de nem titkolják, a férfinak komoly alkoholproblémái vannak, ami miatt az évek során egyre lejjebb és lejjebb csúszott. Ma már sem villany, sem fűtés nincs a házában. Ottjártunkkor Sanyi bácsi éppen nem volt otthon, de az egyik ismerőse útba igazította munkatársunkat, így hamar megtaláltuk egy közeli háznál, ahová aznapra dolgozni hívták.

„Én vagyok Jolly édesapja!”- köszöntött minket már messziről Sanyi bácsi, aki azonnal elkomorult, amikor meghallotta, hogy éppen az énekeshez fűződő viszonyáról kérdezzük, hiszen saját bevallása szerint egy éve egyáltalán nem találkozott a hírességgel.

Hirdetés

„Az idejét sem tudom, mikor láttam Jollyt utoljára. Megvan annak már egy éve is. Nem látogat engem, de nem neheztelek rá, hiszen tudom, hogy haragszik, amiért iszom. Persze jól jönne a segítsége, hiszen valóban nincs már se villanyom, se fűtésem a kisházamban” – tárta szét a karját az idős férfi, aki találkozásunkkor józan volt. Sanyi bácsi arra kérte lapunkat, hadd üzenjen az énekesnek rajtunk keresztül, majd könnyeivel küzdve belekezdett mondandójába.

„Bárcsak meglátogatna a fiam! Nagyon szeretném, ha legalább karácsonykor eljönne! Ha ezt megteszi, ígérem, újra elvonóra megyek és leteszem az italt” - fogadkozott Jolly édesapja, aki nem tagadja, gyakran kicsordul a könnye, ha fiára gondol. „Minden áldott nap eszembe jut a fiam, és ha csak tehetem, meghallgatom a dalait is. Ha hallom énekelni, elsírom magam, mert annyira hiányzik nekem. Ha beszélnek vele, mondják meg, hogy millió puszit küldök neki!” - üzente Tarcsi Sándor.

Lapunk megkereste a mulatóssztárt, aki szerint semmi akadálya annak, hogy édesapja felvegye vele a kapcsolatot. „Nem értem ezt az egészet! Szerintem ezt nem a médián keresztül kell intéznünk. Apám tudja a számomat, bármikor felveheti velem a kapcsolatot”- mondta indulatosan Jolly, majd bontotta a vonalat.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés