Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez áll a 2022-es Dávid-naptárban a tavaszról. Nem tesszük zsebre, amit a márciusról jósol
Mindenegyben Blog - 2022. március 03. (csütörtök), 23:11

Ez áll a 2022-es Dávid-naptárban a tavaszról. Nem tesszük zsebre, amit a márciusról jósol (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 03

Ez áll a 2022-es Dávid-naptárban a tavaszról. Nem tesszük zsebre, amit a márciusról jósol

Hirdetés
[ ]

Reggel havazhat, majd kisüt a nap

Pénteken az északi, északkeleti szél több helyen megélénkül, nyugaton megerősödik. Kezdetben az Alföld nagy részén erősen felhős lesz az ég, a Duna-Tisza közén egy összeáramlási vonal mentén kisebb havazás, hózáporok alakulhatnak ki. Délután a legtöbb helyen napos, gomolyfelhős időre számíthatunk szórványos záporok, hózáporok délen és a Dunántúl keleti felén fordulhatnak elő. Hajnalban -8, 0 fokig hűl le a levegő. Délután 5-9 fokot mérhetünk.

Szombaton eleinte sok lesz a napsütés, délutánra azonban többfelé erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Egy-egy zápor, hózápor délnyugaton alakulhat ki Többfelé élénk, északkeleten néhol erős lesz az északkeleti szél. Hajnalban -7, -1, napközben 3-8 fok várható.Vasárnap szinte zavartalan napsütéssel indul a nap, de napközben dél felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet. Délután a legtöbb helyen már csak szűrt napsütésre készülhetünk. Délen gyenge eső is előfordulhat. Helyenként élénk lesz az északkeleti szél. Hajnalban -9, -2, délután 5-10 fok között alakul a hőmérséklet.

Hirdetés

Hétfőn is erősen felhős lesz az ég. Kisebb havazás, hózápor néhol előfordulhat. Élénk, a Dunántúlon erős lesz az északi, északkeleti szél. A csúcshőmérséklet mindössze 1 és 6 fok között alakulhat. Keddre napos, gomolyfelhős idő körvonalazódik elszórt záporokkal, hózáporokkal. Továbbra is több helyen élénk, a Dunántúlon erős északi, északkeleti szél fújhat. Délután 2-7 fokra van kilátás.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés