Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keres Majka másfél órás fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem!
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 02. (szerda), 10:11

Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keres Majka másfél órás fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 02

Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keres Majka másfél órás  fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem!

A Forbes bemutatta, hogy miből élnek jól hazánk hírességei, és körülbelül mennyi pénzt keresnek.

A rapper, aki több műfajban is otthon van, fő vállalkozása, a Dyma MM Kft. tavaly decemberben felülmúlta a 2019-es csúcsévét, ugyanis 384 millió forintos bevételt ért el. Ebből 78 millió forint volt a nyereség. Majkának a zenei karrierje is jól megy, ugyanis korábban Curtissel együtt 6,5 millió forintot kaptak egy koncertért, amiből körülbelül 2 millió volt a haszon. A rapper egyedül is sikeres, szeptember 9-én nagyszabású bulit tart a Budapest Parkban, ráadásul egy plusz koncertet is beiktatott.

Rúzsa Magdi

A Plagiguel Művészeti Szolgáltató Kft. bevétele csökkent, de ez annak is köszönhető, hogy az énekesnő a három ikerbabája mellett kevesebbet dolgozott. Ennek ellenére is 170 millió forintos bevételt ért el 2022-ben, és az adózás utáni eredménye 48 millió forint volt, ráadásul az év végére a cég 55 millió forintos eredménytartalékot is felhalmozott.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés