Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
EZÉRT TILOS A RUHÁKAT A LAKÁSBAN SZÁRÍTANI – A SZAKEMBEREK SZERINT NAGYON VESZÉLYES ÉS RENDKÍVÜL EGÉSZSÉGTELEN! SOKAN NEM TUDNAK ERRŐL:
Mindenegyben Blog - 2020. február 07. (péntek), 15:40

EZÉRT TILOS A RUHÁKAT A LAKÁSBAN SZÁRÍTANI – A SZAKEMBEREK SZERINT NAGYON VESZÉLYES ÉS RENDKÍVÜL EGÉSZSÉGTELEN! SOKAN NEM TUDNAK ERRŐL:

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 07

Én is mint a legtöbb ember télen a kimosott ruhákat szobában szárítottam, a radiátorra terítettem. Nagyon veszélyes és a szakemberek szerint rendkívül egészségtelen! Erre akkor jöttem rá, amikor egyszer tüdőgyulladást kaptam majd folyamatos légzési problémák léptek fel nálam.

Mint aztán kiderült, ha bent szárítjuk a ruhákat, főleg ha radiátorra pakoljuk azokat, akár 30 %-al is megnövelhetjük a lakóterület páratartamát, ezzel tökéletes közeget biztosítva a gombák szaporodásához.

Hirdetés
[ ]

A sok kimosott ruha, akár 2 liter vizet is tartalmazhat.

Már lassan 1 éve odafigyelek arra, hogy ne szárítsam a ruhákat a lakásban. Ezalatt az idő alatt hatalmas javulás történt az állapotomban, egy ideje már nem érzékelem olyan erősen a tüneteket.

A legtöbben immunisak egy ideig a gombás fertőzésre, azonban nagyobb veszélyeztetettségnek vannak kitéve az asztmás betegek, azok akiknek le van gyengülve az immunrendszerük, és a daganatos betegek.

Nagyon fontoljuk meg, hogy hol szárítjuk ruháinkat, mert ezzel akár visszafordíthatatlan tüdőkárosodást is szenvedhetünk.

Mindenképp részesítsük előnyben ha az időjárás megengedi akkor az udvart vagy rossz idő esetén a teraszt, erkélyt.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés