Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
EZT MÉGIS HOGY KÉPZELIK? A
Mindenegyben Blog - 2018. június 04. (hétfő), 10:12

EZT MÉGIS HOGY KÉPZELIK? A "SPÓROLÁS ÉRDEKÉBEN" BORZASZTÓAN ALJAS TETTRE KÉSZÜL A KORMÁNY! IDŐS MAGYAR BETEGEK EZREIT KÜLDIK A HALÁLBA EZZEL A DÖNTÉSSEL - KÖNYÖRGÖM OSSZA MÁR MEG, AKI VÉRLÁZÍTÓNAK TARTJA DÖNTÉSÜKET! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 04

Hónapokért más nem érdemes? A minisztériumi tervezetben kizárólag közgazdasági szempontok érvényesülnek, de ez nem tudja kifejezni azt, amit egy négy hónapos túlélés helyett egy 18 hónapos jelenthet egy-egy család számára – szögezte le Simon Tamás, a Magyar Rákellenes Liga elnöke. A professzor szerint az emberi életeken nem szabad takarékoskodni, akkor sem, ha a gyógyszer nem tudja megmenteni a beteget, csak meghosszabbíthatja az életét. A modern gyógyszeres kezelés előnye, hogy a végstádiumos betegnél is meghosszabbíthatja az az időtartamot, amíg az érintettek családjuk körében maradhatnak. A kemoterápia ezzel szemben drasztikus mellékhatásokkal jár, legyengíti a betegek szervezetét, és folyamatos kórházi kezelést tesz szükségessé. ForrásAz alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés