Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt nem gondoltuk volna! EZT tette és ÍGY reagált Tóth Vera, miután megtudta, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hivatalosan is együtt vannak:
Mindenegyben Blog - 2024. január 22. (hétfő), 16:38

Ezt nem gondoltuk volna! EZT tette és ÍGY reagált Tóth Vera, miután megtudta, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hivatalosan is együtt vannak:

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 22
Hirdetés
[ ]

Hónapok óta az egész országot foglalkoztatta a kérdés, hogy vajon mi lesz a Dancing with the Stars műsorának egyik legnépszerűbb párja, Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának kimenetele. A végkifejlet azok számára lett meglepetés, akik már a műsor alatt sejtették, hogy a két sztár egymásra talál. A közvélemény lelkesedéssel és nagy örömmel reagált, amikor a múlt héten hivatalosan is megerősítést nyert a párkapcsolatuk.

Különösen érdekes fordulat, hogy Tóth Vera, Krausz Gábor korábbi feleségének testvére, kiváló viszonyt ápol Krausz Gáborral. Vera és Gábor közötti barátság rendíthetetlennek tűnik.

Ezt Tóth Vera legutóbbi cselekedete is alátámasztja. Amint megtudta, hogy Gábor és Anna hivatalosan is együtt vannak, azonnal felhívta őket. Vera szívélyes és meleg szavakkal gratulált Krausz Gábornak és új párjának, sok boldogságot kívánva nekik. Ez a gesztus is mutatja, mennyire támogató Vera a volt sógorával szemben, annak ellenére, hogy új fejezet kezdődött Gábor életében. Ez a ritka és nemes gesztus meglepő és tiszteletreméltó - valami, amit nem feltétlenül vártunk volna Tóth Verától.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés