Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt nézzétek! Megmutatta a házát Orbán Viktor belülről. - Kérjük egy megosztással jelezze, aki csak negyed ilyen szerény körülmények között szeretne élni..
Mindenegyben Blog - 2022. március 17. (csütörtök), 15:15

Ezt nézzétek! Megmutatta a házát Orbán Viktor belülről. - Kérjük egy megosztással jelezze, aki csak negyed ilyen szerény körülmények között szeretne élni.. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 17

Mint látható az 5+1 vendégszobás, 160nm-es ingatlanban legfőképp a klasszikus antik stílus és a drága márvány dominál. Az értékét 160-180 millió forintra becsülik a szakemberek. Nektek, hogy tetszik?- Kérjük egy megosztással jelezze, aki csak negyed ilyen szerény körülmények között szeretne élni.. de ez még semmi ! Most megmutatjuk Orbán luxusbirtokát!

Drónvideón látszik, hogy az Orbán-család hatvanpusztai luxusbirtoka már majdnem kész

A területen több üvegház, szolgálati lakások, kápolna és klubház is épül, de Orbán Viktor szerint az továbbra is csak egy majorság.

Drónfelvételt készített a napokban a Partizán stábja Orbán Viktor apja, Orbán Győző hatvanpusztai birtokáról, ami a jelek szerint hamarosan elkészülhet.

Hirdetés
[ ]

A 2011-ben megvásárolt területen akkor csak néhány omladozó ház állt, de több mint 10 év alatt számos luxusépületet húztak fel rá, de Orbán Viktor állítása szerint a terület továbbra is az, ami volt: egy majorság.

A korábban a HVG birtokába jutott dokumentumok szerint a videón látható L alakú épület vendégház lesz, de épül még

üvegház, „elmélkedősétány”, kápolna, klubház, istálló, szolgálati lakások, elektromosautó-töltők és egy kút is.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés