Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ferenc pápa a kamerák előtt mondta el a bizarr mondatokat.Ferenc pápa megdöbbentő kijelentése:
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 12. (vasárnap)

Ferenc pápa a kamerák előtt mondta el a bizarr mondatokat.Ferenc pápa megdöbbentő kijelentése: "A Jézussal való kapcsolat veszélyes és ártalmas" (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 12

Ferenc pápa a kamerák előtt mondta el a bizarr mondatokat. Sokak szerint az illuminátusok embere, és a legfőbb titkos feladata a keresztény "nyáj" elterelése Jézus felől...

Lehet, hogy Ferenc pápa nem az, akinek hisszük? Mi van, ha maga az Antikrisztus?

Hirdetés
[ ]

Egyre többen gondolják úgy, hogy lehet ebben az egészben valami. Hosszú idők óta mindig is Európai kötődésű pápája volt az egyháznak, a Vatikánnak. Aztán Benedek pápa lemondása után, nem sokkal a migráns válság közepette érdekes módon megválasztanak egy nem európai kötődésű pápát.

Egy pápát, aki azt mondja, hogy a bevándorlók a testvéreink és nővéreink, és szolidaritást kell vállalnia Európának.

Nem csoda, hogy sokak szerint a pápa nem más, mint az illuminátusok embere. Az illuminátusok pedig azt szeretnék, ha Európa végleg meggyengülne, és szép lassan maga alá gyűrné az iszlám ideológia. Mivel az egyháznak komoly befolyása és hatama van, talán az sem véletlen, hogy szócsövévé válik az európai uniós vezetőknek.

A végső előkészítés megkezdődött. A nyáj elterelése Krisztus felől elindult. A pápa egyre meglepőbb kijelentéseket tesz, miközben a Vatikán szellemileg megsemmisül a különféle megalapozott pedofilvádak, sikkasztási ügyek között.

Ferenc pápa nemrégiben újabb kijelentéssel sokkolta a közönségét. kamerák előtt, legalább 33.000 keresztény hívő előtt mondta el, hogy a Jézussal való közeli, "személyes" kapcsolatot kerülni kell, mert az nem csak veszélyes, de ártalmas is.

Persze sokan úgy vannak vele, hogy ez csak egy a szövegkörnyezetből kiragadott mondat, és valójában a pápa ezzel egészen mást akart mondani.

Tény, hogy elég félreérthető, azonban az már kevésbé, hogy a Vatikán egyik szóvivője is mondott korábban érdekes dolgokat.

Többek között azt, hogy jó lenne, ha a világ létrehozna egy egységes jogi tanácsot, egy olyan intézményt, mely a világon mindenhol felsőbbrendű jogkörrel rendelkezne. Ez pedig sokak szerint az Új világrend előkészítését vetíti előre.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés