Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Feró: a Fidesz és annak tagjai nem lopnak. Mészáros Lőrinc is tisztességes vállalkozó!
Mindenegyben Blog - 2022. március 24. (csütörtök), 16:35

Feró: a Fidesz és annak tagjai nem lopnak. Mészáros Lőrinc is tisztességes vállalkozó!

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 24

Osváth Zsolt vendége volt Nagy Feró Kossuth-díjas előadó, aki elmondta, elfogult politikailag, ezért elég sok negatív jelzőkkel illetik, de ez őt nem érdekli.

Osváth Zsolt YouTube csatornájának vendége volt Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, aki bár politikailag elfogult, mégis liberálisnak vallja magát. A beszélgetés során a Fidesz is témába került, amelyről a Beatrice frontembere elmondta, nem valósak az olyan megállapítások, miszerint a párt vagy annak tagjai lopnak.

Hirdetés
[ ]

“Én szerintem az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg azzal, hogy építse fel a toronyórát lánccal” – fogalmazott.

Az énekes azt is hozzátette a beszélgetésben, hogy zavarja Brüsszel nyomulása.

“Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó. Hát nem, majd én tudom azt. Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja” – fejtette ki véleményét Nagy Feró.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban lehet megtekinteni!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés