Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MOST ÉRKEZETT! Orbán Viktor rendkívüli dolgot tett tegnap! Ilyenre még nem volt példa kormányzása alatt! Valami hatalmas dolog történt: (VIDEÓ!) - Ennyire Súlyos a helyzet?!
Mindenegyben Blog - 2022. március 24. (csütörtök), 15:56

MOST ÉRKEZETT! Orbán Viktor rendkívüli dolgot tett tegnap! Ilyenre még nem volt példa kormányzása alatt! Valami hatalmas dolog történt: (VIDEÓ!) - Ennyire Súlyos a helyzet?!

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 24

Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel ellátogatott a budapesti BOK-csarnokban létesített humanitárius tranzitpontra, amelyet a kormány a karitatív szervezetekkel együttműködve nyitott meg hétfőn az ukrajnai menekültek számára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára hétfőn közölte, a Keleti és a Nyugati pályaudvaron ezután csak információs pontok működnek, a háború elől menekülőket pedig buszokkal szállítják át a két pályaudvarról, illetve Kőbánya felső vasútállomásról a BOK-csarnokba, ahol kulturált körülményeket alakítottak ki. 

A csarnokban többek között étel, ital, orvosi ellátás, tisztálkodási lehetőség várja a menekülteket, a kisgyermekes anyák számára baba-mama sarkot, a gyermekeknek játszósarkot alakítottak ki, valamint az emberek információt kaphatnak a szállás- és további utazási lehetőségekről – tette hozzá.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tesz a budapesti BOK-csarnokban létesített humanitárius tranzitponton 2022. március 22-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés