Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem! Fontos változás a nyugdíjaknál! Nem várt plusz pénz áll a házhoz már a 2018-as első nyugdíjjal! Itt tájékozódhat a részletekről
Mindenegyben Blog - 2017. december 27. (szerda), 18:19

Figyelem! Fontos változás a nyugdíjaknál! Nem várt plusz pénz áll a házhoz már a 2018-as első nyugdíjjal! Itt tájékozódhat a részletekről

Hirdetés
Hirdetés
2017 dec 27

Idén a kisebb mértékű emelést az infláció növekedése miatt nem érezték annyira a nyugdíjasok. Jövőre nagyobb emelés jön.

Hirdetés
[ ]

Idén január 1-jével 1,6 százalékkal emelkedtek a nyugdíjak Magyarországon. Az infláció azonban ennél magasabb volt az idén, így az év végén nyugdíjkorrekciót kaptak az arra jogosultak. Ezen túlmenően további pluszpénzeket kaptak a nyugdíjasok az év végén Erzsébet-utalvány formájában, illetve idén először nyugdíjprémiumot is fizetett az állam. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos nyugdíjas több mint 30 ezer forint pluszt kapott az év végén.

2018. januárjától 3, illetve 3,8 százalékkal nőnek a nyugdíjak és a nyugdíjszerű ellátások a decemberihez képest. Az emelés mértéke attól függ, hogy 2017-ben, vagy annál korábban állapították-e meg a járandóságot. Ennek megfelelően egy 113 ezer forintos öregségi nyugdíj 4325 vagy 3390 forinttal fog emelkedni.

További pozitívum az idős korúak számára, hogy idén nyáron létrejöttek a nyugdíjas szövetkezetek, melyek célja, hogy minél több nyugdíjast vonjanak be ismét a munka világába. Ezek lényege, hogy a szövetkezeteken keresztül szerzett jövedelem után sem egészségügyi, sem nyugdíjjárulékot nem kell fizetni, csupán a 15 százalékos személyi jövedelemadót, továbbá az így munkát vállaló nyugdíjasok a nyugdíjukat is megtarthatják - írja a Pénzcentrum.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés