Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!Házibulit szervezel szilveszterre? 500 ezer lehet a bírság érte!
Mindenegyben Blog - 2017. december 27. (szerda), 21:09

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!Házibulit szervezel szilveszterre? 500 ezer lehet a bírság érte!

Hirdetés
Hirdetés
2017 dec 27

Egy kérdőívre rá kell írni a buli idejét, a résztvevők létszámát és a szórakoztató elemeket is.Önkormányzati rendeletben szabályozzák a házibulikat Törtelen. A Pest megyei faluban az utóbbi időkben megszaporodtak a több­napos, hangos családi összejövetelek. Ami zavarja a szomszédok nyugalmát. - Csak jegyzői engedéllyel lehet házibulizni Törtelen.Nem megtiltani, csak szabályozni szeretnénk a magánrendezvényeket – szögezi le Búcsús Tamás jegyző. – Legutóbb két hete volt egy péntek déltől szombat estig tartó házibuli, ahová háromszor kihívták a polgárőröket. Szeretnénk biztosítani az embereknek a pihenéshez való jogát is. Nem csak egy-két családról van szó, a hangoskodás több utcában is probléma.A jövőben például egy ballagási buli úgy fog kinézni a faluban, hogy 15 nappal előtte részletes bejelentést kell róla tenni a polgármesteri hivatalban. A várható eseményről tájékoztatják a szomszédokat. A korábbi tervezetben az is szerepelt, hogy a szomszédok írásos beleegyezése is szükséges a partihoz, ezt azóta kihúzták.

Hirdetés

A mulatságokhoz az 55 decibeles hangerő lesz a megengedett, ami a falu vezetése szerint országosan szabályo­zott. Ez nem sokkal több egy hangosabb hűtő morajánál.A településen minderről megoszlanak a vélemények. Kádárné Julianna arról panaszkodott a Borsnak, hogy egy házibuli miatt kénytelenek voltak elmenni otthonról, már nem bírzák elviselni a zajt.– Délelőtt fél 12-kor kezdték ünnepelni a szomszédunkban a gyerekük óvodai ballagását. Ez olyan borzasztó hangerővel ment, hogy délután fél 4-re már besokalltunk, hívtuk a rendőrséget. Ők lehalkíttatták a zenét, ám az újra felhangosodott. Este fél 11-kor jöttünk haza, de még mindig nem volt vége a bulinak – méltatlankodott az asszony. Egy másik utcában arról panaszkodtak, hogy rendszeresen füldugóval kénytelenek aludni, mert a szemközti vendéglátó-ipari egységben gyakorlatilag reggeltől estig megy a hangoskodás és a zene.Mások szerint túlreagálják a dolgot a hivatalban: – Biztosan vannak túlkapások, de hadd ünnepeljen valaki a saját kertjében. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, miért kell külön engedély? – mondja Erika és Rajmund.Godó Tibor polgármester szerint több település jelentkezett nála, kíváncsiak a végeredményre, mert másutt is gond a hangoskodás. A helyi képviselő-testület szerdán megszavazta rendeletet.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés